tiistai 22. syyskuuta 2020

Neulehyväntekeväisyyttä

Neulehyväntekeväisyys. Olen miettinyt jo pitkään, että mihin neulehyväntekeväisyysjuttuun seuraavaksi osallistuisin. Viime vuonna taisin osallistua vain lasten neulehyväntekeväisyyteen, mutta tänä vuonna halusin kyllä enemmän. Minusta kaikki hyväntekeväisyyskampanjat ovat hyödyllisiä ja kivoja, eivätkä ne syö toisilta tilaa. 
 
 
Tänä vuonna tietenkin on monilla ollut mielessä hoitajat, koska tekevät äärimmäisen tärkeää työtä (yhtään muita töitä nyt väheksymättä) niin sen myötä ajattelin itsekin osallistua kärkitaistelijasukat -kampanjaan. Vihdoin elokuussa sain selvitettyä tästä lisää. Suosittelen siis kurkkaamaan Facebookista Kärkitaistelijat -ryhmän, sillä siellä vielä moni paikka odottelee villasukkia. Itse laitoin 6 paria erääseen kaupunkiin ja sen lisäksi vielä toiseen paikkaan saman verran. Saatan vieläkin lähettää muutamia sukkia jonnekin, sillä noita villasukkia kertyy ja kertyy :D

Toinen, mikä oli mielessä jo viime jouluna, niin vanhukset ja ehkäpä vielä enemmän kotihoidon asiakkaat, sillä monet heistä ovat aika yksin kotona varsinkin jouluna. Mikäpä olisi kivempaa kuin saada paketti jouluna <3 Nimittäin viime vuonna halusin toimittaa vanhainkodin vanhuksille villasukkia jouluksi. Olin kuitenkin liian myöhään ilmeisesti liikkellä, sillä viestiini ei enää vastattu läheisestä kotihoidosta. Mutta ehkäpä tänä vuonna voisi olla hieman aikaisemmin liikkeellä ja yrittää uudelleen.
Lisäksi olisi kiva neuloa myös lapsille tyyliin x koulun ekaluokkalaisille. Tälläiseenkin törmäsin joskus viime vuonna Instagramissa. Mikä ihana idea myös tällainen <3 Tämän vuoden osalta tämä nyt on liian myöhäistä, sillä koulut ovat jo alkaneet, mutta seuraavina vuosina ihan käyttökelpoinen idea. 

Oletko sinä neulonut hyväntekeväisyysvillasukkia tai muita käsitöitä hyväntekeväisyyteen? Ilmianna oma vinkkisi hyväntekeväisyysneulontaan tai jokin kohde, jonne voi lahjoittaa neuletöitä! 

2 kommenttia:

 1. Vaaka ry : https://vauvakassiyhdistysvaaka.yhdistysavain.fi/projektit/

  A-Klinikkasäätiö kerää sukkien lisäksi kädenlämmittimiä: https://a-klinikkasaatio.fi/ajankohtaista/lahjoita-lampoa

  Hope-yhdistyksillä ainakin on keräyksiä, viimeisimpänä Kokkolan naamakirjaryhmässä oli pyyntöä 36-42 koon villasukista -> https://hopeyhdistys.fi/

  Ainakin nopealla liikkeellä jo nämä :D Mihinkään en ole osallistunut, mutta saattohoitopotilaille olisi kiva neuloa putkisukkia (helppo vain vetäistä jalkaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän tuli paljon uusia keräyskohteita, kiitos!

   Poista