sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Novitan Kässäkoulupalmikkosukat

Viime vuonna taisin ylistää palmikoita maasta taivaisiin ja sitä yhtä lemppariohjetta, mutta tänä vuonna (onneksi) olen kokeillut niin monia, erilaisia ja ihania palmikoita. Heinäkuussa neuloin Novitan Kässäkoulu -palmikkosukat. Näihin oikeastaan päädyin instagramin kautta. Niin moni oli neulonut nämä ja ihastelin aika monien kuvissa näitä. En ymmärrä, että miten olen voinut missata nämä sukat Novitan sivuilta. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan hyvin alussa, nimittäin aloitin nämä kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta ei ikinä nähnyt valmista työtä ja silloin fiilis ja moodi ei vain ollut oikea. Onneksi annoin kuitenkin uuden mahdollisuuden näille ja päätin kokeilla toiseen kertaan. Ja kyllähän se onnistui, kun vain keskittyi tarpeeksi ohjeeseen. Ohje oli ihan helppo ja todella helposti sai kivat palmikkosukat. Näitä voisi tehdä toisetkin <3


Nämäkin sukat odottelivat hieman julkaisemista, mutta nyt tuli oikea hetki, kun ovat niin syksyn väreissä. Jos tekisin nämä toiseen kertaan, niin värivalintani voisi olla ehkäpä tällä kertaa maanläheinen, mutta en myöskään yllättyisi, jos valitsisin jonkin kirkkaan värin. Nämä olisivat myös kiva ja helppo joululahja. Helpolla ohjeella saa kivat palmikkosukat. Väitän, että aloittelijakin onnistuu. Vinkiksi voisin ehkä antaa, että se ohje kannattaa lukea kokonaisuudessaan ennen kuin aloittaa. No ehkä näin kaikki tekevätkin, mutta itse olen välillä malttamaton, ja en malta lukea ohjetta loppuun asti vaan sukat on laitettava heti puikoille. Kokoja näissä on muuten kolme ja itse neuloin 38 koon ja ne ovat ihan sopivat omaan 39 jalkaan.

Edit: Ohje on siis Novitan Kässäkoulusta palmikkosukat, mutta uudisten Novitan sivujen takia en nyt näin nopeasti löytänyt sitä sieltä. Eiköhän se sinne kuitenkin tule!

Oletko sinä kokeillut näitä palmikkosukkia? 

PS: Ensi viikolla sitten jotain pientä juttua puolukoistakin ;)

4 kommenttia:

 1. Täällä kanssa yksi, joka ei millään jaksaisi lukea koko ohjetta ensi alkuun :D

  En ole kokeillut noita kyseisiä palmikkosukkia eikä kyseinen linkki jostain syytä toimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, meitä on siis muitakin! :D Ai vitsit, varmaan siksi ei muuten toimikaan kun Novitalla on uudet sivut. Täytyypä etsiä uusilta sivuilta tuo ohje ja laittaa uusi.

   Poista
 2. Juu, ei lueta ohjeita ensin, vaan heti hommiin tietenkin... Mielestäni ohjeet pitäisikin kirjoittaa niin, että niitä voi seurata rivi riviltä ja lause lauseelta ja varmasti menevät oikein. :D
  Näyttävät kivoilta palmikkosukilta. Täytyykin joskus koklata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja mulle ei aina se mallikertakaan selviä, pitäisi olla koko puikollisen mallikerta tms. :D Kannattaa kokeilla ihmeessä, luulen, että löytyy taas Novitan sivuilta kun saavat nettisivut kuntoon!

   Poista