perjantai 11. syyskuuta 2020

Puikkoperjantai: Uusia ideoita ja syksyn tuntua

Viime viikolla jäikin tämä postaussarja välistä, kun ei vain ollut mitään erityistä kirjoitettavaa keskeneräisistä töistä tai muustakaan tämän kategorian alle. Nyt uudella teholla taas ja luvassa on kolme teemaa viikolta, joita olen havainnut. 

 


Tällä viikolla keskeneräisiä töitä on noin 3 kpl. Olen tehnyt Hertta-pupulle vaatetusta ja kiinnittänyt korvia ja käsiä. Aloitin elokuun lopussa nimittäin Hertta-pupun, jonka ohje on Novitan syksynumerossa. Se pupu oli niin söpö, ettei sitä oikein voinut olla aloittamattakaan. :D En vain ole oikein hyvä korvien ja käsien kiinnittämisessä ja tuntuu, että niissä meni todella kauan aikaa, ennen kuin sai ne hyvin. Enkä edes vielä tiedä, ovatko ne hyvät. Mutta en jaksaisi enää purkaa. Lisäksi sain yhden pipon valmiiksi. Mielessä on ollut myös jonkin uuden työn aloitus, mutta en vain ole osannut päättää, että minkä aloittaisin. Mieli on ollut täynnä ideoita, mutta keskittyminen välillä hieman hankalaa. Päätin sitten kokeilla toistamiseen erästä ideaa, ja nyt vaikuttaa siltä, että siitä tulee ihan kiva!

Tämän viikon parhaat asiat ovat siis:

** Syksy. Vaikka en ole kyllä mikään vesisateiden ystävä, mutta vihdoinkin tuntuu ihan kivalta, että syksy on täällä. Syksyssä on nimittäin jotain uuden taikaa ja ehkäpä siitä johtuu, että uusia kivoja ideoita on tullut kivasti.

** Sukkalaatikkoprojekti. Mielessä on tietenkin pyörinyt villasukat ja erityisesti sukkalaatikkoprojekti. Syyskuun sukka on valmis ja lupaan sen blogin puolelle parin viikon sisällä. Hetken mielijohteesta sain myös joulukuun sukan valmiiksi ja olen hieman yllättynyt, että tein oma kehittelemää mallia, joka on vielä kirjoneuletta :D Mutta kun idea tulee niin idea tulee! Tämän projektin tiimoilta olen myös hieman miettinyt, että osallistunkohan siihen enää ensi vuonna. Tai enhän edes tiedä järkkääkö Nonnu Neuloja sitä, mutta on tullut pieniä fiiliksiä, etten ehkä osallistuisi. Tämä oli jo toinen vuosi, kun osallistun, mutta nyt tuntuu, että ehkä haluaisin jotain uutta ja muuta. Vaikka kiva projekti tämä on ollut, eikä projektissa mitään vikaa ole ollutkaan. Jostain huomasin myös, että meneillään on vissiin joku pipoboksi tms eli joka kuukausi neulottaisiin pipo tms. Se nimittäin kuulostaa kivalta ja voisi olla vaihtelun vuoksi aika kivaa! En vain tiedä, onko käyttöä 12 pipolle. :D

** Leipominen. Leipominen on taas nostanut päätään ja olen palannut leipomisen äärelle. Tämä johtuu osittain metsästä kerätyistä puolukoista, mutta mieli vain jotenkin rentoutuu leipomisessa. Vielä kun muuttaisi makeat leipomiset suolaisiin, niin ei tulisi herkuteltua niin paljon :D

Tällaisia asioita tällä viikolla. Mitä sinun viikonloppuun kuuluu? 

PS: Viikonloppuna on luvassa jotain palmikkoista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti