torstai 3. syyskuuta 2020

Elokuun kulutus: Kuinka paljon ostin lankaa elokuussa?

Elokuu oli uusia ideoita, turhien lankaostojen välttelyitä, uusia kokeiluja ja yhden naisen käsityöhaastetta. Välillä tuntui, ettei elokuussa tullut mitään valmiiksi, mutta tämä taisi olla vain tunne. Ihan täysin ilman lankaostoja ei elokuusta selvitty, mutta aika hyvin kuitenkin, sanoisin! Ostin kaksi kertaa lankaa, ja molemmat olivat sellaisia, jotka aloitin heti. Toki ilman näitäkin olisi selvitty, mutta kun idea tulee, niin välillä se täytyy laittaa heti toteutukseen. 

 


 

Ostetut langat:

2 x Cotton soft: 100 g

2 x Novita Venla: 200 g

Yhteensä: 300 g


Valmistuneet työt:

Raitasukat: 99 g 

Neulottu tiskirätti:  28 g

Lyhytvartiset jämälankasukat: 55 g

Turkoosi-oranssi raitasukat: 95 g

Kännykän suoja: 36 g

Sini-harmaaraidalliset sukat:  92 g

Keltaiset lyhytvartiset sukat: 74 g

Vaaleanpunainen pipo: 93 g

Syyskuun sukkapari: 96 g

Yhteensä: 668 g

Elokuussa tuli valmiiksi hyvin erilaisia käsitöitä. Innostuin taas virkkaamisestakin niin, että aloitin uuden virkkaustyön, johon siis ostin Cotton Soft -lankaa. Lisäksi tein vihdoin valmiiksi virkatun kännykän suojan. Se oli virkattu muuten valmiiksi jo noin pari kk sitten, mutta odotti muutamaa nappia. Voisin esitellä näitä pieniä käsitöitä jossain vaiheessa samassa postauksessa, niin jämälankaideat löytyisivät sitten yhdestä paikkaa. Lisäksi innostuin myös lyhytvartisista sukista, joista toiset tulivat täysin jämälangoista. Elokuun loppupuoli meni pienessä käsityöhaasteessa, jonka tiimoilta tuli aloitettua useampi käsityö, mutta pari niistä valmistuikin seuraavalla viikolla. Myös ensimmäinen pipo valmistui elokuussa.

Taisin heinäkuussa luvata tai ainakin odottaa Violapalapeiton valmistumista, mutta se taisi jäädä syyskuulle. Joten odotellaan sen valmistumista sitten syyskuussa! Parasta elokuussa oli kuitenkin valmistuneiden käsitöiden osalta, että kulutus ylitti lankojen ostot. Lankoja ei pitänyt ostaa ollenkaan, mutta onneksi selvisin aika vähällä. Toivottavasti molemmat käsityöt, joihin ostin langat valmistuvat pian!

Nyt mukavaa syyskuuta ja mikä oli sun paras käsityö elokuulta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti