keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Huhtikuun kulutus: Voihan lankalauantai!

Myös huhtikuu on vähän petollinen kuukausi lankojen suhteen, sillä onhan silloin lankalauantai. Tuntuu myös, että ympäri Suomea on kaikenlaisia pop uppeja ja muita lankatapahtumia huhtikuussa. Joskus voisi kyllä pääkaupunkiseudullekin tulla jokin kiva käsinvärjättyjen lankojen pop up. Huhtikuussa tuli myös sukkaboksi, jonka olemassaolon jo hetkeksi unohdin maaliskuussa. Sukkaboksin langoista on jo yksi juttu mielessä, kunhan saisin vain suunniteltua sitä edes vähän, että pääsisi aloittamaan. Lisäksi tilasin @skeinfinityn verkkokaupasta muutaman vyyhdin. Niillekin on kyllä mielessä jo jotain, kunhan vain sitä aikaa olisi enemmän :D Myös Novitan pääsiäisalennukset piti tsekata ja sieltä tuli myös yksi paketti. Siinäpä ne huhtikuun ostokset.

Kuvassa Novitan pääsiäisalennuksien tulosta. Odotan tuon pinkin langan testaamista, se on seiskaveikkaa ohuempana. Vahvuus näytti olevan muumilankojen vahvuuksia. 

Kulutus: 1077 g

Ostot: 1800 g

Huhtikuussa neuletöitä valmistui aika vähän (omasta mielestäni) verrattuna muihin kuukausiin, mutta se taitaa olla vain se tunne, sillä kulutus on kuitenkin yli kilon. Mietin syytä tähän, onko niitä keskeneräisiä enemmän vai olenko neulonut isompia töitä. Ehkäpä molemmat! Ainakin neuloin minivyyhtejä ja niistä valmistuikin huivi. Huhtikuussa valmistuneiden töiden määrä oli 9 kpl. Ei se nyt mikään vähäinen määrä ollutkaan, vaikka kuvittelin niin.

Huhtikuu on kulunut aika pitkälti omissa neulesuunnittelutöissä ja julkaisinkin yli 5 ohjetta. Tämä on mittapuullani paljon, eikä varmasti kovin usein kuukaudessa tule toistumaan. Paljon olisi kaikkea, mitä haluaisi puikoille, mutta niitä on pakko priorisoida, koska aika ei riitä kaikeen. Huhtikuussa olen neulonut jonkin verran uusia juttuja, siis sellaisia, joita en ole koskaan neulonut. Näistäpä on lisäksi vielä näillä näkymin tulossa ohjeet. Niistä lisää myöhemmin, sekä lankabingo on saanut myös muutaman ruksin. 

Sellainen huhtikuu! Mitä sinulla on puikoilla nyt?

2 kommenttia:

 1. En ollut tuota uutta Novitaknits-lankaa huomannutkaan. Muumilangathan ovat juoksevuudeltaan 7V:n ja Nallen välimaastossa (100 g = 225 m) ja ilmeisesti tuokin uutuus. Jännä nähdä, mitä niistä vielä tulee.
  Minulla on montakin työtä kesken, mutta ajankohtaisimpana on Novitan ohjeen mukaiset käärystimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa tiedä onko tämä uutuus vai sitten jokin muu jota on saatavilla näissä nipputarjouksissa novitalla. Tämä oli aika iso säkki, mikä piti ostaa joten voipi olla että tulevaisuudessa on paljon sukkia tästä langasta tehtynä :D Taidan tehdä ainakin toukokuun sukkaparin tästä langasta.

   Poista