sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Kirjavinkki: Mitä jos en löydä sinua koskaan

Äänikirjapalvelut ovat hetken olleet jo tauolla ja olen keskittynyt fyysisiin kirjoihin. Se on aika ihanaa uppoutua kirjoihin. Olen sanonut tämän jo aiemmin, mutta eniten taidan tykätä sellaista chick lit -tyyppisistä kirjoista, joissa juonikin on lähes ennalta-arvattava :D Minusta minkään kirjan lukeminen ei mene kuitenkaan koskaan hukkaan ja lähes kaikkia kirjoja on kiva lukea. Kesän aikana esittelen muutamat kirjat, jotka ovat saatu pr-tuotteina. Nyt seuraa ensimmäinen kirjavinkki ja tällaiset kirjat sopivat juuri rentoon kesän elämänmenoon, jossa kirjan voi napata laukkuun ja lukea sitä puistossa, rannalla ja lähes kaikkialla.

Kirja saatu pr-tuotteena. 

Olen lukenut nyt tätä kirjaa noin yhden kolmasosan. Etenen aika hitaasti, sillä iltaisin nukahdan lähes varmasti aina, kun olen lukenut muutaman sivun. Mutta hitaasti hyvä tulee. Kirja on juuri sellainen hyvän olon romaani, jossa ei ole maailman ikävyyksiä eikä murehdita, kannattaako Natoon liittyä vai ei. Joillekin kirja tosin voi olla tylsä, mutta kaikkien uutisten rinnalle ainakin itse kaipaan juuri tällaista kevyttä viihdettä. Kirjassa on juoni ja se etenee kyllä tai ainakin tähän asti on edennyt. 

Kirja sai seuraa huivista, joka on neulottu joulukalenterivyyhdeistä ja yritän esitellä sen piakkoin myös blogin puolella. Minusta nuo kirjan ja huivin värit olivat niin yhteensopivat, että piti kuvata ne näin. :D

Sellainen kirjavinkki tällä kertaa. Millaisia kirjoja sinä tykkäät lukea kesällä?

PS: Linnea pannan ohje vielä alennuksessa tämän sunnuntain mun verkkokaupassa: Klikkaa tänne

4 kommenttia:

 1. Minulla on viime aikoina ollut vähän sama äänikirjojen suhteen. Kuuntelen niin harvakseltaan, että juoni ehtii hukkua ja unohtua. Olen jopa suunnitellut sovelluksen sulkemista. Äskettäin luin aika rankan kirjan Jari Tervon Layla. Sen jälkeen tarvitsi jotain rauhallista ja siihen auttoi Joel Haahtelan Jaakobin portaat. Nyt aloitin juuri Anneli Kantolan Rottien pyhimys. Katsotaan miten sen kanssa menee. Kevyitä kirjoja ja dekkareita on kiva lukea välillä, helposti kulkeva juoni rauhoittaa. Luen ne kuitenkin mieluummin jollain muulla kielellä kuin suomeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma suhtautuminen äänikirjoihin on myös muuttunut vaikka kyllähän sieltä on kiva kuunnella välillä. Ei tosin koko aikaa. Rankkojen kirjojen jälkeen on miltei pakko ottaa kevyttä luettavaa. Tällä hetkellä on kaksi kirjaa kesken ja toinen olisi saatava luettua pian kun se on kirjastosta. Katsotaan, ehdinkö lukea sitä kokonaan.

   Poista
 2. Tuo oli hyvä suositus kirjalle, että ei tarvitse miettiä, kannattaako Natoon liittyä tmv, aina ei jaksa ajatella niin perinpohjin joka asiaa👍😁 Minulla on kotona kasa dekkareita, jotka olen tilannut kauan sitten ja muutama viikko sitten otin yhden kokeille, josko jaksaisin lukea. Oli niin ennalta-arvattava, että ei tarvinnut oikein muistaakaan, mitä oli tapahtunut; minulla kun tuppaa olemaan tuota samaa, että muutama rivi ja sitten jo nukunkin😅Mutta muuten kyllä dekkareista tykkään, mutta enemmän Agatha Christien-tyylisistä kuin oikein murhalla mässäilevistä; niissä pitää olla jotakin jäljellä oleville aivonystyröille ja miljöökin pitää olla mieluummin jotakin 1800-1900-luvulta. T. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, lukemisen pitää olla rentoa ja sellaista ettei tarvitse miettiä tai siis sellaisista kirjoista tykkään itse eniten :) Kiva kun löytyy kotoa kirjasto tai kirjoja niin voi vaan valita suosikin ja alkaa lukea :)

   Poista