perjantai 10. marraskuuta 2023

Lokakuun kulutus: Värejä Saga woolilta

Lokakuussa kotiin pääsi pieni Halloween setti Saga woolilta. Ensin ajattelin, että avaan paketin silleen joulukalenterityyliin kuun lopun aikoihin, mutta eräs harmaa päivä vaati värejä ja avasin paketin silloin. Odotin neon-värejä ja ei kyllä saanut pettyä. Ihana värisetti ja näistä taitaa tulla itselle sukat. Nämä on varmaan pakko neuloa siten, että jakaa vyyhdin kahteen osaan, niin ei tule toisessa sukassa värien loppumista. Tämä setti tuli tilattua jo elokuussa, mutta se saapui vasta lokakuussa, koska Halloween. Lisäksi tuli myös pari pientä muuta ostosta, mutta lokakuu oli hyvin maltillinen. 

Ostot: 600 g

Kulutus: 1595 g

Kulutus onneksi selätti ostot. Viime aikoina on ollut sellaista lapasmaniaa, kun haluan kuluttaa loppuun eräät tietyt langat. Onneksi on kuitenkin Lankavan neulehyväntekeväisyyskeräys ja sinnekin lähtee ainakin lapasia. Loppuvuosi on aina vähän kiirettä näiden keräyksien kanssa, kun miten sitä ajautuukin osallistumaan useisiin keräyksiin. Ainoa Tapiola kerää myös villasukkia yhdessä Joulupuun kanssa (lisätiedot Ainoan IG-tili) ja sinnekin tuli vietyä jo aiemmin tehtyjä villasukkia. Kerrankin sellainen keräys, jonne ei tarvitse postittaa.

Tällä viikolla on tullut myös uusi jouluinen neuleohje, kurkkaa edellinen postaus. En ole kovin jouluttaja ihminen, mutta muutama jouluinen neuleohje on luvassa tänä vuonna. Koko perheen mistelisukat neuleohje on ensimmäinen jouluohje ja toinen on luvassa vielä marraskuussa. Tehdään marraskuusta värikäs ja neulotaan väreillä!

Miten sinun lokakuusi meni? Tuliko ostoja vai pystyitkö välttämään lankakiusauksia?

PS: Katso Mistelisukat verkkokaupasta; alennus voimassa 16.11 asti. 

2 kommenttia: