keskiviikko 22. marraskuuta 2023

Neuleohje: Muhkeat Loiste-palmikkolapaset

Koska marraskuu on vuoden pimein ja harmain kuukausi, ja sitä se alkukuukausi oli tänäkin vuonna. Nyt on jo pieni lumipeite maassa, mutta kyllähän sitä loistetta kaivataan vieläkin. :D Joten nyt on aika hehkuvien värien ja Loiste-palmikkolapasten ohje on nyt julkaistu. Minulla oli jo pidempään mielessä neonlangat ja palmikot ja Lankamaailmassa oli juuri sopivan neonpinkkiä Janne-lankaa saatavilla. 

Langat saatu suunnitteluun, kiitos Lankamaailma!

Näissä lapasissa kulkee muhkeampi palmikko keskellä kämmenosan yläpuolta. Ohjeessa on yksi koko, joka on noin aikuisen naisen M-koko. Jos et halua neuloa näitä neonväreillä, niin ohje toimii myös neutraaleihin väreihin. Ihanat testineulojat neuloivat näitä hempeillä ja neutraaleilla väreillä. Näissä muuten nimikeijut eivät olleet täysin kohdillaan. Työnimi taisi olla Shine, jonka jälkeen arvoin Loisteen ja Loiston välillä. Pitäydyin kuitenkin Loiste-nimessä. Näissä palmikko on mielestäni helpohkoa, eikä lapasissa ole sen vaikeampia kohtia, pieniä twist -juttuja löytyy, joilla lapasiin saadaan näyttävyyttä. Ohje sopii sekä aloittelijoille että kokeneille neulojille.


verkkokaupasta

Ravelrystä

Lankajengistä

Eilen tuli mieleen, että teen blogissa tänä vuonna Adventtikalenterin. Viime vuonna tein joka joulukuun päivälle postauksen, mutta tällä hetkellä se on vähän liikaa. Adventtikalenteri kuulostaa nyt paremmalta vaihtoehdolta. Ilmeisesti mitään bloggaajien yhteistä joulukalenteria ei tule, kun ei ole tarpeeksi osallistujia. Se on kyllä vähän sääli. Adventtikalenterin luukut ovat vielä työn alla, mutta eivätköhän nekin tässä selkiydy piakkoin.  

Kumpia sinulla on puikoilla tällä hetkellä: sukkia vai lapasia?

2 kommenttia:

 1. Kiva, että teet adventtikalenterin. Kohtahan se ensimmäinen adventti jo on - apua!
  Minulla puikoilla tällä hetkellä kahdet sukat ja yksi huivi. Ufoja ei nyt huomioida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän spontaani idea, mutta eiköhän neljä juttua keksi helposti. Ensi viikolla alkaa joulukuu ja se tarkoittaa myös joulukuun sukkalaatikon teemaa, mitenköhän senkin sukkaparin ehtii vielä tehdä :D

   Poista