tiistai 28. marraskuuta 2023

Neulekirja: Heinikin sukkakirja

Syksy on neulekirjojen aikaa ja tässäpä yksi neulekirjavinkki vielä suureen neulekirjojen joukkoon. Heinikki Perälän ensimmäinen neulekirja näki päivänvalonsa tänä syksynä ja sehän piti tietenkin laittaa varaukseen. En ole tainnut neuloa ensimmäistäkään Heinikin mallia, joten kirja on ihan uusi tuttavuus itselle. 


Kirjassa on aivan upeita neulemalleja ja malleja on muistaakseni noin 13 kpl. Sukat ovat pitkiä sukkia ja ohjeet on suunniteltu Novita Nallen vahvuisille ja sitä ohuemmille langoille. Mallit ovat kyllä ihan mielettömiä ja jännittäisihän se aloittaa jokin työ kirjasta. Saattaapi olla, että mallit ovat itselle tällä hetkellä ihan liian vaikeita. Kiva näitä neulekirjoja on kuitenkin selailla, vaikkei juuri sillä hetkellä mitään aloittaisikaan.

Omat suosikit:

** Sielun sisar

** Nocturnal

** Kassiopeia (Näissä oli aivan ihan värimaailma <3 )

Omia suosikkeja oli todella vaikea valita ja näistäkin osa valikoitui varmasti värien ansiosta vaikka eihän se tavallaan liity malliin. :D Mutta hienosti oli valittu värit mallisukkiin. Heinikillä on kyllä ihan omanlainen neuletyyli ja ei mikään ihme, että on päässyt jo kirjankin kirjoittaa. Käsittääkseni Heinikillä on malleja paksummallekin langalle eli ehkä voisin sellaisesta aloittaa jossain vaiheessa. Tällä hetkellä on nimittäin kirjoneule ja ohuemmat langat yhdessä aivan liian vaikeita minulle. 

Oletko sinä jo tutustunut Heinikin sukkakirjaan?

2 kommenttia: