tiistai 14. marraskuuta 2023

Karita Aaltonen: Uskalla parantua

Tämä oli yksi kirjoista, joka piti lukea kuukaudessa, kun oli paljon varauksia. Nimensä veroinen teos ja todella kiehtova ja mielenkiintoinen. Oikeastaan voisi sanoa, että uskomaton tarina mielen voimasta ja toivosta sairaudesta parantumisessa. Viimeiset pari vuotta on opettanut mielen voimasta, terveydestä, ruokavaliosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ei ne yksin ne lääkkeet vaan siihen rinnalle ehdottomasti oikeanlainen ruokavalio ja mielen voima. Oikeanlaisella ruokavaliolla tarkoitan sitä samaa kuten tässäkin kirjassa eli sokerit pois, hiilihydraatit pois tai minimiin. Vihermehut ja kasvikset ruokavalioon. Yksilökohtainen ruokavalio jokaiselle. 

Ei tästä kirjasta oikeastaan osaa sanoa tämän enempää, ne asiat täytyy itse lukea, kokea, ja oivaltaa. Mutta kirja on hyvä esimerkki syövästä parantumisesta oikean ruokavalion, mielen voiman ja lääkkeiden avulla. Ehkä itselle heräsi paljon kysymyksiä tämän kirjan avulla; hoidetaanko tällä hetkellä tällä tavoin vakavasti sairastuneita? Jos ei, niin miksi ei? Tämänkaltaiseen hoitoon pitäisi ehdottomasti pyrkiä ja päästä tälläkin hetkellä. Toki kaikki ei ole aina niin yksiselitteistä ja helppoa ja aina tarvitaan hitusen onneakin matkaan sairauksissa parantumisissa. Loppu pelissä kaikki asiat menevät juuri niin kuten tarkoitettukin, mutta itse voi vaikuttaa eri asioihin hyvin paljon esimerkiksi ruokavalion avulla. Tulipas syvällistä, mutta lue, koe ja kiinnostu! 

Vähän erilainen kirjavinkki, eikä välttämättä mikään kevyt kirja, mutta todella mielenkiintoinen. Lue, jos uskallat! Kirja saattaa aiheuttaa myös kyyneliä ja herkistymistä ja kiitollisuuden tunnetta. 

PS: Mistelisukat ovat vielä alennuksessa verkkokaupassa !

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kirja ja on ilmeisesti kiinnostanut laajasti, kun on paljon varauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä näyttäisi olevan saatavilla hyvin.

      Poista