maanantai 15. tammikuuta 2024

Lankajengin lempineuleviikko

Lankajengissä vietetään tällä viikolla lempineuleviikkoa ja siellä on suunnittelijoiden lempineuleita alennuksessa. Laitoin itse omista ohjeista alennukseen Minja ja Minea palmikkolapaset, sillä paksut langat ja palmikot lämmittävät näin tammikuussa kivasti. Nämä lapaset suunnittelin viime syksynä, taisi olla syys/lokakuuta, jolloin ei välttämättä vielä edes tarvitse lapasia. 

Viime syksynä oli pitkään sellainen kirjoneulefiilis, mutta nämä palmikot katkaisivat sen kivasti. Olen suunnittelijana sellainen kirjoneule ja palmikot -suunnittelija. Palmikoiden jälkeen kaipaan kirjoneuletta ja kirjoneuleen jälkeen palmikoita. Kirjoneuleissa pyrin, että langanjuoksut ovat lyhyitä ja kuviot hauskoja ja toistettavia, mutta riippuen kuviosta aina ei lyhyet langanjuoksut onnistu vaan joukossa on vähän pidempiäkin, mutta niitä ei yleensä ole paljon. Tai ainakin pyrin siihen, ettei niitä ole paljon.

Tällä hetkellä suunnittelupöydällä on kaikkia kivoja juttuja. Palmikoita nyt luvassa ainakin lähitulevaisuudessa, mutta lapasboksin tiimoilta myös kirjoneuletta helmikuussa. Mietin myös yhteisneulontaa keväälle, mutta olen vähän sitä mieltä, että lapasboksi työllistää nyt, enkä ole varma muista yhteisneulonnoista. Enemmistö IG:ssä kuitenkin haluaisi yhteisneulonnan keväälle. Joten, mietitään. Mullahan olisi nimi valmiina, mutta ei juuri muuta ;) Jotain uuttakin haluan suunnitella tälle vuodelle, ja mietinnässä on pari juttua, mutta jossain vaiheessa pitäisi ehtiä myös neulomaan ne. Nykyisin otan myös entistä enemmän vuodenajat huomioon ja sekin tuottaa vähän enemmän miettimistä.

Katso Minja ja Minea lapaset

Kurkkaa Lankajengiin ja katso tarjoukset !

Mikä on sinun lempineuleesi tällä hetkellä?

4 kommenttia:

  1. Minähän osallistuin myös näille lempiviikoille ja Varpu-sukat valitsin lempineuleiksi. Ja bongasin kuvista heti myös sinun palmikkolapasesi🤗🤗😍t. Irkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin myös sinun valinnan ja kiva kun osallistut myös!

      Poista
  2. Pitää kurkata tuo lempineuleviikkojuttu. Minun lempineuleeni on aina se, jota mietin seuraavaksi, kunhan tämä nykyinen valmistuu. Etukenossa siis ainakin ajatuksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, neuloessa on mielessä myös aina seuraavat neuleet.

      Poista