sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Rakkaudella Hennan Varpu -lapaset

Nämä lapaset valmistuivat viime vuoden lokakuussa. Aloitin ne yhteisneulonnan alussa eli elokuussa ja sainkin ensimmäisen valmiiksi silloin. Sitten väliin tuli kaikkia muita töitä ja toinen lapanen vähän viivästyi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Minusta nämä ovat todella kauniit ja Hennan tyylin mukaan pitkät lapaset. 


Näissä lapasissa tuli pari virhettä. En tiedä, pitäisikö virheistä mainita, mutta mainitsen nyt kuitenkin :D Ensinnäkin ajattelin neuloa lapaset ohjetta vähän lyhyemmiksi, mutta sitähän en enää muistanut toista lapasta neuloessa, joten toinen lapanen on noin sentin pidempi kuin toinen. Toinen virhe tuli epähuomiossa kaaviossa ensimmäiseen lapaseen. Toiseen lapaseen neuloin sen oikein. Virhe on käden sisäpuolella ja en lähtenyt sitä purkamaan, koska purkaminen on tylsää ja kirjoneuleen purkaminen on todella vaivalloista. Mutta lapaset ovat kyllä todella kivat ja ovat ihan sopivat itselleni. Monelle näistä tuli kait aika pienet ja tiukat mutta liekö sitten kirjoneulekäsialani löysää, kun ainakin sellaiseen aikuisen M-koon käteen menee ihan hyvin. Ohjeessa ei ollut muistaakseni pitkiä langanjuoksuja, mutta kaaviota sai katsoa kyllä paljon. Ohje on sinänsä kyllä helppo, mutta sotkeentumisvaara silmukoiden kanssa on, jos ei ole tarkkana. Ohje taitaa löytyä edelleenkin Hennan IG feedistä, ellei ole sitten poistanut kuvia, mutta ainakin vielä viime vuoden puolella oli kaaviot.

Millä väreillä sinä neuloisit nämä? Osallistuitko tähän Varpu-yhteisneulontaan? 


2 kommenttia:

  1. Kivat ja raikkaat värit lapasissa. Ei tuollaisia pikkuvirheitä edes huomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään näistä väreistä tosi paljon, sopi hyvin yhteen. Kuvassa sisäpuolen virhe on peitossa, sen kyllä näkisi jos olisi näkyvillä.

      Poista