tiistai 30. tammikuuta 2024

Neuleohje: Yksi ohje - neljä erilaista palmikkosukkaa - Choice palmikkosukat

Kaipaatko helppojen palmikkosukkien ohjetta, johon ei kyllästy? Kaipaatko ohjetta, jota ei tarvitsisi katsoa neuloessa koko ajan? 

Kokeile näitä palmikkosukkia, sillä niiden ohjetta ei tarvitse välttämättä katsoa koko ajan neuloessa. Lisäksi et kyllästy, kun yksi ohje sisältää neljä erilaista palmikkosukkaa. 

Tähän neuleohjeeseen idea tuli puhtaasti tarpeesta. Neuloin viime vuoden puolella useampia palmikkosukkia, ja koska kyllästyn neulomaan samalla mallilla useampaa, niin tarvitsin toisen palmikkosukkamallin. Neuloin muutaman parin Novitan kässäkoulupalmikkosukkia, mutta kyllästyin niihin. En äkkiseltään löytänyt sellaista samanlaista helppoa mallia, joten päätin sitten luoda sellaisen. Tilanne vähän sitten riistäytyi käsistä ja ideat johtivat toiseen ja siitä syntyi Choice-palmikkosukkien tarina. Yhdellä ohjeella, neljä erilaista palmikkosukkaa. 

Halusin myös luoda sellaisen palmikkosukkaohjeen, jota ei tarvitsisi neuloessa katsoa ja tässä mielestäni onnistuin aika superhyvin. Ainakin testineulojien palautteen perusteella. Ohje on luotu siitä näkökulmasta, että palmikoiden kiertoja ei tarvitse erikseen tarkistella joka kerta ja ohje on helppo ja sopii hyvin palmikkoaloittelijoille.

Ohje löytyy

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Ohje on alennuksessa 8.2 asti. Ravelryssä et tarvitse koodia. Hinta näkyy vasta kassalla. 

Mieli on ollut taas todella idearikas, enää puuttuu vain se aika, jolloin toteuttaa kaiken. Mutta yksi askel kerrallaan ja pikkuhiljaa kohti kaikkia ideoita. Siinä, missä tammikuu on aina vähän sellaista uuden suunnittelua ja hitaampaa elämistä, niin helmikuussa pääsee jo vauhtiin suunnitelmissa. Helmikuu on muutenkin vauhdikas kuukausi sen lyhyytensä vuoksi ja helmikuuhun osuu kaikkea juttua. 


Alkuvuosi on ollut kyllä hyvin palmikkoista, vaikka nämä on neulottu ja suunniteltu jo viime vuoden puolella. Mutta ehkäpä piakkoin jotain muutakin kuin palmikkoa. Myöhemmin keväällä on tulossa kyllä pääsiäiseen liittyviä malleja. Tälle talvelle ei nyt tullut suunniteltua uutta pipomallia, mutta onneksi aiemman vuoden mallitkaan eivät vanhene ja Lankajengistä löydät kaikki aiemmat palmikko- ja muut pipomallit. 


Mikä olisi sinun suosikkisi näistä palmikkosukista? 


4 kommenttia:

 1. On siinä palmikoita. Minun suosikkini on lilan väriset sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lilan mallista tykkään itsekin paljon.

   Poista
 2. Nättejä kaikki, oma suosikkini taitaa olla se ylin, marjapuuron punainen sukkapari. Jokaisella pitäisi olla palmikkosukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se olikin ensimmäinen valmistunut ja tykkään siitä itsekin. No niin pitäisi :)

   Poista