sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Olin kaukaaviisas ja ...

... neuloin jo tämän vuoden joululahjoiksi parit sukat. Joulun välipäivinä pyörittelin pitkään Fazer-lehtiä, josko ottaisin jonkin kivan mallin puikoille. Päädyinkin sitten neulomaan parit raitasukat yhteensopivissa väreissä makeisten kanssa. Vielä en ole päättänyt, mitkä makeiset näiden kanssa tulee, mutta ruskeavalkoraitaiset ovat kyllä ilmiselvät pätkissukat. Toisen parin mukaan voisi laittaa esimerkiksi geishaa.
Välillä sitä kaipaa vain ihan pelkkien raitasukkien neulomista ja nuo joulun välipäivät olivat juuri sellaisia hetkiä. Samoihin aikoihin purin myös Doris-sukan, joka oli ollut keskeneräisenä todella pitkään. Olen kyllä tykännyt noista Fazer-lehdistä ja sieltä olevia malleja selailee aina joskus ja neulookin varmasti vielä useamman vuoden. Lisäksi kiva, kun nyt on jo muutamat lahjat valmiina, niin ei luulisi tulevan paniikkia tänä jouluna. Ei sillä, että paniikkia olisi nähty viime joulunakaan, mutta se on kiva, kun varastossa on valmiita tuotteita, joita voi ottaa yllätyslahjoiksi tai lahjoiksi. Näiden sukkien koko on noin 38.

Oletko sinä neulonut jo joululahjoja? :D Minkä herkun valitsisit pinkin sukkaparin kaveriksi?

4 kommenttia:

 1. Olet kaukaa viisas. Vielä en ole joulua miettinyt, vaikka hyvä olisi miettiä. Lontoon rae on sellainen makeispussi, joka toimii useampaan väriin. Geisha on myös aina hyvä ja Suffeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehtiihän sitä tässä. Joulun jälkeen kaipasi helppoa neulomista ja nämä tuli neulottua kun oli värejäkin sopivasti. Geisha tai Suffeli menisi tuon pinkkiraidallisen kanssa hyvin.

   Poista
 2. Mulla on aina jkv sukkia valmiina ja niistä todennäköisesti osa menee joululahjoiksi. Varsinaisesti en ole ajatellut joululahjoja, kun työn alla on tilaustöitä ollut. Joka jouluksi neulon lasten perheille ja miehelle eli 13 paria sukkia ja joskus joillekin muillekin. Eli parasta olla jkv valmiina ennen joulukiireitä.

  VastaaPoista