perjantai 9. helmikuuta 2024

Hiutale-lapaset ovat nyt verkkokaupassa ja Lankajengissä!

Tammikuun lapasboksin teeman mukaisiksi lapasiksi itsellä valikoitui Hiutale-lapaset ja niiden ohje on nyt lisätty verkkokauppaan ja Lankajengiin. Neulon harvoin sinisellä, mutta näihin lapasiin se oli melkein ehdoton vaatimus. Toki niistä nyt saa kivannäköiset muillakin väreillä eli sininen ei ole mitenkään pakollinen väri näihin lapasiin. 

Helmikuun teemaksi muodostui sydämet ja kaikilla helmikuun teemapäivillä oli vähän vaikutusta asiaan. Välillä kun idea tulee jostain ensimmäisenä mieleen, niin on hyvin vaikea saada toista ideaa luotua. Sain kyllä paljon sydänteemaisia ideoita, mutta en vain pystynyt loppujen lopulta luomaan muuta teemaa kuin sydämet. Siksi sydänlapasia neuloin kolmet kappaleet, kun tuntui, että ensimmäisistä ja toisista puuttui jotain. Toisten lapasten kohdalla olin ihan varma, että nämä ovat helmikuun lapaset. Siltikin mieli alkoi vielä suunnitella kolmansia lapasia, ja tuntui, että helmikuun lapaset ovatkin sitten ne kolmannet. Sydänaiheisten lapasten nimeäminenhän on maailman vaikeinta, sillä kaikki mieleen tulevat on jo varattu. Mutta yllättävää kyllä, Sydänsade -lapasten nimi tuli aika helposti, vaikka kyllä sen nimen miettimiseen käytin aikaakin.

Nämä nyt ovat olleet vähän kirjoneulepainotteisia, mutta sitä oli viime vuoden lopussa vähän enemmän kirjoneulemoodissa, jonka jälkeen tulikin palmikkokausi. Siitä olemme saaneet nauttia tammikuun ja vielä sekin jatkuu! Olen ennenkin todennut, että kirjoneule ja palmikot vaihtelevat itsellä ja se näkyy myös omissa malleissa.

Lankajengiin

Verkkokauppaan

Tunnustan, että maaliskuulle neuloin taas vähän kirjoneuletta lapasiin. Ohjetta niihin ei tule valmiina, mutta täytyy varmaan itsekin neuloa joka kuukauden teeman mukaiset lapaset :D Paljastan ne kuitenkin vasta maaliskuussa, ettei sen teema tule julki ennen aikojaan. Jos koit, että tammi- tai helmikuun teemat olivat vaikeita, niin maaliskuu on huomattavasti helpompi.

Mitä sinun helmikuun lapasille kuuluu? Oletko aloittanut neulomaan niitä vai suunnitteletko niitä tällä hetkellä?

6 kommenttia:

 1. Minun sydänlapaseni ovat noin puolessa välissä. Otin pohjaksi sinun Sydänlapaset-ohjeen. Lanka on ohuempaa ja niin on puikotkin. Ajattelin siis tehdä muuten ohjeen mukaan, mutta lasten koon. On siinä säätämistä. Katsotaan, miten tässä vielä käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! No on varmasti säätämistä kun en ole itse niitä neulonut ohuemmalla langalla ja en niin kovin paljon neulo kirjoneuletta ohuemmalla niin en yhtään osaa sanoa, että toimiiko se suoraan noin. Mutta kiitos kun yrität ja katsotaan, mitä tulee. :)

   Poista
 2. Näistä Hiutale-lapasista tuli kyllä ihanan talviset❄️❄️Minähän neulon lapasia nyt koko ajan ja ehkä niistä jokin sivuaa lapasboksin teemaakin👍😁Mielessä silti aina on tämä boksi👏t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun innostuit lapasten neulomisesta tämän myötä :)

   Poista
 3. Ihastuin Hiutale-lapasiin. Värit ovat juuri sopivat pakkasvanttuihin. En ole vielä katsonut Sydänkuvioisia lapasia, muttaa tutustun niihinkin.
  Minä olen viimeksi kutonut dominolapasia useamman parin, sitten tein huovutetut lapaset ja parhaillaan on villapusero työn alla.

  VastaaPoista