keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Neuleohje: Feel good palmikkovillasukat ja -lapaset ohje

Kyllä nyt on vieläkin palmikkokausi, vaikka näidenkin suunnittelu on alkanut jo viime vuoden syksyllä. Nyt tammikuussa intuitio antoi vinkin myös lapasiin, joten tämä setti tuli päätökseen. Nimittäin toinen sukka oli pitkään keskeneräisenä, kun en oikein tiennyt, miten jatkaisin, ja se jäi muiden töiden jalkoihin. Tammikuussa viimeistelin sukan ja yhdistin myös lapaset. Nimikin vain putkahti mieleen ja siitä syntyi Feel good -villasukat ja lapaset setti. Nämä sukat ja lapaset ovat niihin arjen onnellisuushetkiin, jolloin tuntee kiitollisuutta ja onnellisuutta. <3 Sekä niihin hetkiin, kun haluaa neuloa rennosti ja mukavasti jotain ihanaa neuletyötä. Näistä sukista tulee mieleen sellainen kotihyggeily ja miksei sitä hyggeilyä voisi myös helmikuussa harrastaa, vaikka se taidetaan mieltää enemmän syksyyn. 

Pitkästä aikaa neuloin myös harmaalla / neutraalilla värillä ja kyllä ne värit on vain oma juttuni, vaikka ei siis tässä harmaassakaan mitään vikaa ollut. Näihin minusta sopii todella hyvin harmaa väri, mutta välillä kaipaan värikästä neulomista. Ihan kaikkia omia neulemallejani en vaan voi neuloa neutraalisti :D Onneksi ei tietenkään tarvitsekaan.

Ohje löytyy

Ravelrystä

Verkkokaupasta

Lankajengistä (tulossa pian ellei ole jo)


Ohjesetti sisältää sekä sukkaohjeen että lapasohjeen ja sukat ovat noin 38-40 kokoa ja lapaset noin M/L kokoa. Minusta ohjeet sopivat myös aloittelijoille, sillä mitään kovin vaikeata palmikkoa ohjeissa ei ole. Ohjesetti on alennuksessa 18.2 asti. 

Riittääkö jo palmikot vai vieläkö suunnitellaan palmikoille jotain kivaa? :D No eiköhän kohta jotain muutakin ole tulossa kuin palmikoita. Viimeistään ensi kuussa! 

Ja hei, hyvää ystävänpäivää kaikille! <3 Muista myös edellisen postauksen Lankajengin ystävänpäiväkampanja! 

2 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä kauniit ja harmaa väri sopii todella hyvin!🩷 Palmikot erottuu parhaiten näistä vaaleista sävyistä👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä ihan totta että erottuvat parhaiten vaaleasta.

      Poista