lauantai 17. helmikuuta 2024

Neulomuksia sydämestä fb-ryhmän ystävänpäivätempaus

En ole yleensä tällaisiin osallistunut, mutta tänä vuonna ajattelin, että olisi kiva osallistua. Vähän näissä jännittää se, että mihin lapaset päätyvät ja päätyvätkö käyttöön vai joutuvatko ilkivallan kohteeksi. Mutta koska näitä lapasia on syntynyt kuin sieniä sateella niin yhdet joutaa jollekin toivottavasti lapasten tarvitsevalle. 

Löysin muutamia Dropsin Nepal keriä ja ajattelin neuloa ne lapasiksi tätä tempausta varten. Jos olisin muistanut nämä kerät, niin olisin laittanut ne myös lankabingoonkin. Mutta lankabingossa ei ole kohtaa Drops Nepal, joten en saa ruksia näistä. Molempiin lapasiin meni aika lailla juuri kaksi kerää, ruskeaa jäi pieni jämä ja sinistä vähän enemmän. Ne voisi yhdistää Novitan Isoveli-langan kanssa, vastaavuus olisi varmaan suht samaa luokkaa. Ohje on omasta päästä vaikka toki samantapaisia palmikkolapasia voi jossain olla ja joku oma ohjekin saattaa muistuttaa näitä lapasia. 

Kysyin Instagramissa, että kummat lahjoitan tähän tempaukseen ja enemmistön vastaus oli selkeä: ruskeat, joten ruskeat vietiin kävelyreitille liikennemerkkiin roikkumaan. Sieltä toivottavasti löysivät lämmittämään jonkun käsiä. Siniset puolestaan menevät todennäköisesti myös jonnekin keräykseen jossain vaiheessa tätä vuotta. Molemmat lapaset kuuluvat sarjassamme "helppoa neulomista omien suunnittelutöiden välissä" ja sitä ne todella olikin, koska paksu lanka. Paksulla langalla saa neulottua kivan nopeasti, jos on esim. kiire lahjojen tms takia. :D

Kummat sinä valitsisit? 

2 kommenttia:

 1. Hienoja on molemmat ja toivotaan, että päätyvät oikeaan tarpeeseen. Minä ottaisin siniset; sopisivat takkini väriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin oli otettu seuraavaan päivään mennessä. Sinisten palmikoista tykkään
   itse ehkä enemmän kuin ruskeiden. :D

   Poista