tiistai 28. toukokuuta 2024

Keltainen, helppo So simple huivi

Tämä keltainen So Simple huivi tuli neulottua maaliskuussa, kun mietin jo äitienpäivälahjaa. Aloitin erästä toista huivia, mutta päädyin sitten omaan neuleohjeeseen. Täytyy se toinenkin huivi neuloa vielä jossain vaiheessa, mutta nyt oli tämän vuoro. So simple huivi on nimensä veroinen ja erittäin helppo huivi. Tässä keltaisessa huivissa lankaa kului 150 g, kun oli sopivasti tuota keltaista lankaa sen verran. Ohje on sinänsä 100 g ja 200 g koolle, mutta toimii se siltä väliltäkin. Tällöin kannattaa punnita kolmas kerä ja jakaa se puoliksi. 

Kevät ja keltainen sopii aina jotenkin yhteen ja maaliskuussa sitä oli näemmä jo vähän keltaisissa tunnelmissa. Huivien kuvaaminen on vain aina yhtä vaikeaa ja en oikein tiedä miten niitä pitäisi kuvata. Mutta tällä mennään ja nämä kuvat saavat nyt olla ok. :D Langoiksi tähän huiviin käy dk vahvuiset langat ja tämä tuli neulottua Adlibriksen merinolangasta, joka on jo poistunut valikoimista. Kummasti sitä on vain vielä omissa kätköissä. Puikot olivat muistaakseni 3 tai 3,5. Keltaisesta versiosta tuli aika kiva huivi keväälle ja kesälle. 

So simple huivin ohje löytyy muuten

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Millä värillä sinä neuloisit tämän huivin?

4 kommenttia:

 1. Keltainen on ilman muuta kevään väri.
  Vielä en ole So simple -huivia neulonut, mutta ehkä vielä ryhdyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin sitä on aina keltainen fiilis keväällä ja kesällä.

   Poista
 2. Huiveja on kyllä niin hankala kuvata, mutta hyvin olet saanut koko huivin kuvaan ja mallikin tulee esille👍😊Keltainen sopii todellakin tähän huiviin, mutta kun minulla on liukuvärjättyjen lankojen kausi, niin tekisin jollakin liukuvärjätyllä🤭 Huivi on kyllä hyvän kokoinen ja ylettyy varmasti hyvin etupuolelta kiinnikin👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllä ylettyy, myös tällä 150 g määrällä. :)

   Poista