torstai 9. toukokuuta 2024

Neuleohje: Aurinkoinen villasukat

Kun menemme kesää kohti, alkaa villasukkien varret lyhentyä. Niinpä tänäkin vuonna halusin suunnitella lyhytvartiset villasukat. Viime vai toissa vuonnahan suunnittelin Aamuyö -villasukat, joiden ohje on ollut suosittu.  Vaikka kesää kohden neulominen saattaa vähentyä monilla, niin lyhytvartiset villasukat neuloo kuitenkin nopeasti eli jos kaipaa kuitenkin pientä neulomista, siihen tarkoitukseen on hyvä neuloa pieni sukkaprojekti. Lisäksi lankavarastossa oli useampi Freija yarnin merinosukkalankavyyhti ja nämä sukat neuloontuvat yhdestä 100 gramman vyyhdistä. Tämän langan sävy oli nimeltään Sahara. Näistä tulee kivasti mieleen kesä ja aurinko. 


Sukissa on helppoa pintakuviota ja sen lisäksi muutama nyppy. Tiedän, että nypyt jakavat neulojien mielipiteen ja siksipä en halunnut suunnitella sukkiin kovin montaa nyppyä. Niillä saa kuitenkin kivaa pintaa aikaiseksi ja aivot saa samalla vähän haastetta, ettei liian helpoksi käy neulominen. :D Se on kivaa nypyissä, että niihin on olemassa niin monta tapaa, että jokainen neuloja löytää varmasti oman tavan tehdä nyppyjä. Ne voi siis tehdä näihin sukkiin juuri sillä omalla tavalla. Olen kyllä kirjoittanut ohjeeseen yhden tavan tehdä, mutta mikäänhän ei estä tekemästä juuri sinulle sopivalla tavalla. Tai vaikka jättää ne pois, jos et halua neuloa niitä. Ohje löytyyLankajengistä (tulossa pian ellei ole jo)

Ohje on alennuksessa sunnuntaihin asti, joten käyhän nappaamassa tästä kiva kesäprojekti. Nämä sukat on kiva tehdä vaikkapa mökkituliaiseksi tai muuten vaan lahjaksi kesällä. Ohjeessa on neljä eri kokoa; noin 24/25, 30/31, 37/38 ja 39/40. Lisäksi jalkaosaa voi neuloa juuri omaan jalkaan sopivaksi pituuden suhteen.

Ravelryssä et tarvitse koodia, ja alennus näkyy kassalla. 

Väheneekö sinulla neulominen kesää kohti vai neulotko nopeita kesäprojekteja? 

4 kommenttia:

  1. Todellakin ovat kesäiset sukat, väri ja kaikki👍☀️ Ja niinkuin jo totesimme, ei se neulominen vähene yhtään kesää kohti😅

    VastaaPoista
  2. Ei vähene 😊 kyllä sitä kesälläkin aina jotain kivaa neulottavaa keksii 😊🤗

    VastaaPoista