sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Kolmannet sukat joulukalenterivyyhdeistä

Alkuvuodesta innostuin lankajoulukalenterin minivyyhdeistä neulomaan sukkia. Ohuet langat olivat itselleni uusi tuttavuus sukissa, ja kolmet ohuet sukat tuli neulottua. Kolmansien jälkeen tulikin pieni stoppi niiden neulomiseen ja enempää ei ole syntynyt. Vielä on kalenterin minivyyhtejä ja kovasti yritän miettiä, että mitä niistä neuloisi. Nämä kolmannet sukat neuloin samalla tapaa kuin aiemmat. Raidoitin kolmen kerroksen raidoilla siten, että yksi vyyhti kuluu kokonaan sukkiin. Näistä tuli nyt tällaiset keväisen vaaleat ja sopiikin hyvin kevääseen ja kesään

Jokin sukkaidea tuli vielä, mutta siihen en ole vielä ryhtynyt. Ajattelin neuloa jotkut sukat siten, että neulon vyyhdin ilman mitään muita lankoja, mutta hommaan tarvitaan todennäköisesti kaksi tai kolme minivyyhtiä. Se on tosin vielä suunnitteluasteella ja kokokin on mietinnässä. Neulonko lasten koon vai otanko kuitenkin toisen värin esimerkiksi jalkaosaan ja neulon varteen minivyyhdin. 

Ei tullut ohuiden sukkien sukkalaatikkoa, mutta eiköhän kolmet riitä nyt hyvin. Voihan niitä vielä loppuvuodesta innostua neulomaan, vielä riittää nimittäin minivyyhtejä. Laskin jossain vaiheessa, paljonko niitä oli jäljellä ja tällä hetkellä niitä taitaa olla jäljellä noin 10 kpl. Olen tykännyt neuloa minivyyhtejä huiveiksi, sillä silloin ne saa kokonaan käytettyä. Näistäkin sukista taisi jäädä sellainen pienenpieni jämä, jota en raaski heittää pois, mutta eihän sillä jämällä mitään oikeastaan tee. Voipi olla, että sukat olivat nyt tässä ja loput minit neuloontuu huiveiksi tai johonkin muuhun.

Oletko sinä neulonut jo joulukalenterilankoja vai suunnitteletko vielä?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. 52 g. Tuo valkoinen lanka on novitan venlaa, unohtui nähtävästi tekstistä.

      Poista