torstai 23. toukokuuta 2024

Neuleohje: Rakkaudesta kesään huivi

Olisikohan tässä toukokuun viimeinen uusi neuleohje... ? :D Huivi-innostus alkoi maaliskuussa ja on nyt mahdollisesti päättymässä, sillä yhtään huivia ei ole nyt puikoilla. Ideoita on kyllä mielessä, mutta katsotaan nyt, pääsevätkö ideat puikoille jossain vaiheessa. 

Halusin kehittää tällaisen huiviohjeen, jossa on mahdollisuus neuloa huivi kahdella eri tapaa, ja mikä olisi kuitenkin helppo huiviohje. Ensimmäinen tapa on neuloa neljä minivyyhtiä (4 x 20 g) ja yksi 100 g fingeringvahvuinen lanka. Tässä vaihtoehdossa on pitsiä ja helppoa neulosta. Toinen vaihtoehto on pelkkä pitsihuivi, johon kannattaa varata fingeringvahvuista lankaa 2-3 kerää, riippuen kuinka pitkän huivin haluaa.

Itselle oli selkeät värivalinnat sininen ja valkoinen ja siitä oikeastaan huivi sai myös nimensä. Kesä on sinistä ja valkoista, ja koska kesä on alkanut/alkamassa, niin huivin nimeksi tuli ihan selkeästi Rakkaudesta kesään. Toukokuu on siitä ihanaa aikaa, sillä luonto herää eloon ja muuttuu ihanan vihreäksi. 

Ohje löytyy

Ravelrystä

Verkkokaupasta

Lankajengistä (tulossa pian, ellei ole jo)

Ohje on alennuksessa toukokuun loppuun asti. Alennus näkyy Ravelryn kassalla ja verkkokaupan hinta on suoraan alennushinta. Nappaa tästä kiva kesäprojekti itsellesi, sillä huiviohjeita ei ole välttämättä tulossa nyt hetkeen. Tosin, Suvituuli huivin ohje on myös aika uusi, sekin on kiva kesäprojekti. Rakkaudesta kesään huivissa pitsikuvio on helpompi, eikä vaadi niin paljon katsomista ohjeesta eli sopii hyvin neulomiseen kesällä, jolloin voi neuloa ulkona. 

Kumpi on sinun suosikkisi: Rakkaudesta kesään huivi vai Suvituuli huivi?

PS: Muistin muuten juuri, että meillä on saunassa yksi huivi pingottumassa ;) mutta ohjetta siitä ei taida tulla, pitsikuvio saattaa tulla ehkä muuhun ;)

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi ja olet näköjään taitava neuloja muutenkin. Ihania neulomuksia täällä blogissasi. Hepsin peittoa menin ihailemaan ja eksyinkin tänne upeaan blogiisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva että päädyit ja viihdyit!

      Poista