lauantai 23. marraskuuta 2019

Mun podcast-viikko

Sain tällaisen idean, että koostan tänne kaikki lempparipodcastit, jospa joku saisi näistä inspiraatiota sekä minulle voi myös laittaa uusia podcasttuttavuuksia, sillä en kuuntele edes kovin monia podcasteja. Sattumalta huomasin, että mun suosituimmat podcastit ilmestyvät melkein joka arkipäivä. Siis yks podcastlemppari per arkipäivä :D No mutta sitten asiaan!

Maanantaina
En ole koommin kuunnellut mitään äitiyspodcasteja, mutta yksi niistä on tullut jäädäkseen. Tämä oikeastaan tapahtui vaunulenkeillä, kun kaipasin kuunneltavaa ja sitä kautta löysin tämän eli @heibabypodcast. Molemmilla nuorilla äideillä on alle puolen vuoden ikäiset vauvat, ja aihetta riittää kylliksi. Vivianilla ja Kirsikalla on minusta ihana tapa kertoa asioista rehellisesti, mutta positiivisesti. Podcast on asiapitoinen ja siellä käydään läpi raskausviikoista, synnytyksistä ja vauva-arjen mieltäpainavista asioista. Ja hei, näillä molemmilla mimmeillä on niin ihanat äänet, että jo se riittää minusta kuunteluun! @heibabypodcast ilmestyy siis aina maanantaisin! 

Tiistaina
Tätä seuraavaa podcastia aloin kuunnella ehkä noin vuosi sitten. Myönnän, etten ole kuunnellut ihan kaikkia jaksoja, mutta lupaan kuunnella niitä aina kun aikaa on. @papupatapodi Sara Parikan ja Johanna Puhakan hyvänmielen podcast. Jakso ilmestyy aina tiistaisin, ja mimmit puhuvat ihanan positiivisesti hyvän mielen arkisista aiheista. Jaksoissa on kuultu myös vierailijoita mm. Johannan sisko, joka kävi kertomassa eläinlääkäriopiskeluistaan Argentiinassa. Vitsit, että se oli mielenkiintoinen jakso vaikken ole edes hakemassa ulkomaille. Hyvin monet jaksot saattavat keskittyä arkisiin aiheisiin kuten kuulumisten vaihtoon mutta on siellä aina jokin punainen lankakin olemassa. Ja kuulemma kuuntelijoiden suosikkitoiveet ovat aina arkiset aiheet. Saran ja Johannan äänet ovat niin iloiset, ettei tätä voi vaan kuunnella huonolla tuulella. Tai jos kuuntelee niin ainakin hyvä mieli on taattu.
Keskiviikko
Keskiviikkona mulla ei ole mitään suosikkipodcastia eli siis sellaista, joka ilmestyisi keskiviikkona joten tähän sanon sellaisen podcastin kuin @yksilla. Myönnän kyllä, että tämäkin podcast jää aina hieman jalkoihin, sillä en ole läheskään kaikkia jaksoja kuunnellut. Mutta tämäkin podcast on sellainen humoristinen ja arkea jakava podcast. Podcastin pitäjät ovat bloggaajia ja sisällöntuottajia eli Sara, Marianna ja Elisa. Mimmeillä on aina ihan superhauskaa studiossa tai siltä se ainakin kuulostaa ja tätäkään podia ei vaan voi kuunnella surumielellä. Mimmit avautuvat myös blogimaailmasta ja heillä on ollut ainakin rahajakso, jossa kertovat kuinka paljon ansaitsevat tms. En itseasiassa tiedä, että minä päivänä tämä podcast ilmestyy sillä aina kun aion kuunnella niin uusi jakso on tullut eli luulen että alkuviikosta. Torstaina
Torstaina ilmestyy mun yksi ikisuosikkipodcast ja podcast, jota aloin kuunnella ihan ensimmäisenä kaikista maailman podcasteista eli @nonsensepodiAlexa ja Linda ovat jotain niin ihania tyyppejä tai siis enhän minä heitä tunne, mutta he kuulostavat niin ihanilta ja positiivisilta ja jakavat positiivista uskoa muihin ihmisiin että ovat ihan parhaita! Alexa ja Linda ovat molemmat pitkän linjan bloggaajia, ja heillä on niin ammattimainen otekin tähän podiin. Veikkaan kyllä heistä seuraavia Vappua ja Marjaa. En yhtään ihmettelisi, etteikö heitä vielä joskus nähtäisi telkkarissa. Alexa ja Linda ovat ihan ensimmäisissä jaksoissa avautuneet vaikka mistä ja todella kertovat rehellisesti kaiken. Jaksoissa on kuultu rehellistä puhetta seksistä, vessajutuista ja miesjutuista. Kieltämättä kun aloin kuunnella heitä, niin ensimmäinen reaktio oli hieman yllättynyt, kuinka paljon avautuvat tietyistä asioista. Mutta se olikin tie heidän suosioon. <3 Mimmeillä on myös välillä vieraita, ja sellaisia vieraita, jotka ovat ainakin itselle jollain tasolla tuntemattomia ja on ollut niin mahtava kuunnella esimerkiksi Suomen ensimmäisen Victorias Secret -mallin tarinaa. Go Alexa ja Linda Go, jatkakaa samaan malliin <3 <3 Arvosana 6/5, teitä parempaa podia ei olekaan!
Perjantaina
Perjantaiksi jätin sellaisen podin kuin perjantain parhaat, jossa kaksi aikuista naista jakavat vinkkejä mm. taaperoelämästä, kulttuurista, ruoasta ja matkailusta.  Sanoisin, että tämä podi on aivan paras vinkkipodi. Sieltä löydät vinkkejä vaikka mistä. Podi on todella asiapitoinen ja Noorat kertovat asioista positiivisen rehellisesti. Podilla ei ole käsittääkseni mitään instatiliä, mutta sen löydät kuitenkin perjantain parhaat nimellä esimerkiksi acast -appista. Sitä kautta itse kuuntelen sitä. Podi kertoo nimensä mukaisesti parhaat asiat viikolta. 
Tämä on siis minun podcast -viikkoni. Millainen on sinun? Löytyikö samoja podeja tai haluatko vinkata minulle jonkin uuden ja kivan podin? Minulle mahtuu aina lisää kuunneltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti