keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Punaista piporakkautta

Rakastan pipoja! Vaikka pipot ovat ehkä hieman hankalia käyttää, jos tykkää ponnarista ja nutturasta, niin silti rakastan niitä! Käyttämistä enemmän rakastan tehdä niitä! Muhun on tämän syksyn myötä iskenyt oikein kunnon pipomania ja pipotehtailu. Eihän yksi ihminen nyt kovin montaa pipoa tarvitse, mutta silti tykkäisin tehdä niitä koko ajan. Mikä siinä muuten onkin, että ensimmäistä kertaa, kun tekee jotain ohjetta niin se etenee hitaasti? Mutta sen jälkeen et tekisi mitään muuta kuin vain sitä ohjetta! Mulle käy aina näin! Näin joulun alla on kiva tehdä punaisia pipoja ja käyttää niitä, mutta mulle punaiset pipot ovat kyllä todellista rakkautta! Katotaan sitten keväällä oonko vielä samaa mieltä ;) Voipi olla, että silloin sitä kaipaa jotain muuta väriä.

Tässä kuvassa: palmikkopipot ovat oma malli ja vasemmalla oleva pipo The Sweet Alice Beanie.


Mulla olisi omassa lankavarastossa Drops Nordin vihreää ja olenkin miettinyt, että pitäisikö siitä tehdä pipo, mahdollisesti sama kuin tuo punainen pipo. Alunperin taisin ostaa vihreät kerät lapsen pipoon tai muuhun, mutta nyt vihreä pipo on alkanut houkuttaa. Ja sanotaan nyt, että olen muuten aina inhonnut vihreätä väriä! Mieli tekisi kyllä tehdä siitä vihreästä lapselle jotain, sillä tuntuu, että poikataaperoille ainut väri on tummansininen. Varmaan siksi olen alkanut suosia vihreää, kun olen aika kyllästynyt tummansiniseen :D Tyttölapsillehan nyt on värejä vaikka millä mitalla aina vaaleanpunaisesta, lilasta, ja vaikka mistä mutta pojille on aina vain se tummansininen tai harmaa. Vai olenko mä kulkenut lastenvaateosastoilla laput silmillä, kun musta tuntuu tältä? Yritän kyllä käyttää värejä lapsen pukeutumisessa, mutta välillä vaan sitä tuntuu, että lapsi on kokonaan harmaa tai tummansininen :D Pitäisi varmaan muuten ottaa käyttöön se joulupipo näin joulun alla ja pukea se lapselle :D Sillä ainakin sai vastaantulijoiden kasvoille hymyn ja piristystä! 

Vinkkaan tähän lopuksi vielä linkin siihen punaiseen tonttulakkiin / tonttupipoon mikäli joku innostuu sen vielä tekemään: punaraidallinen tonttulakki .
Mukavaa joulun odottamisaikaa ja nautitaan pipoajasta! Sillä kyllä se kevätkin taas sieltä tulee ja sitten menee taas aikaa ennen kuin voi käyttää pipoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti