lauantai 2. marraskuuta 2019

TOP 3 luetuimmat postaukset

Bongasin Rosanna Of May -blogista  tällaisen kivan idean luetuimmista postauksista ja samalla kun tutkailin oman blogini analytiikkaa niin ajattelin tehdä samanlaisen. En toki nyt Top 10 -postauksia, itse rajasin sen nyt kolmeen, sillä oma blogihistoriani on aika lyhyt. En ole tainnut bloggailla vasta kun reilun vuoden. Välillä sitä vaan ihmettelee, että omasta mielestä jokin postaus ei ole mielenkiintoinen ja sitten juuri se saa todella paljon sivunäyttöjä. Ihmeellistä on ihmisen maailma :D

No, mutta asiaan. 3) Kolmanneksi luetuin postaus on lapsen pitkävartisen villasukat.
Tuo postaus ei ole kyllä omasta mielestä mikään oma lempparini ja nuo sukat... kröhöm, olen kyllä mielestäni tehnyt parempiakin. Tuosta mallista tykkäsin ja tykkään kyllä edelleen, mutta olin jotenkin niin alkutekijöissäni neuloosissani. Ja eihän tuosta nyt ole edes niin paljon aikaa vielä, ja vaikka nyt itse sanonkin, niin olen kyllä mielestäni kehittynyt aika paljon tuosta :D Mutta ehkä suosituimmuus kertoo vaan siitä, että lasten neuleet ovat suosittuja ja ihmiset tykkäävät tehdä niitä. 

Toiseksi luetuin postaus on Taaperon villasukat Baby Merinosta . 
Voi, että nuo sukat ovat kyllä oma lempparinikin. Ja tuo lanka, Baby Merino on niin ihanaa lankaa. Mulla olisi vielä tuota lankaa ja täytyy varmaan siitä alkaa suunnitella piakkoin jotain ;) Tykkään myös itsekin tuosta mallista todella paljon ja en siis ihmettele, että se on toiseksi luetuin postaus. Olen myös jaksanut kirjoitella tuon ohjeen, ehkä silläkin on siis merkitystä. Tässä pitäisi kyllä skarpata ja kirjoitella enemmän tänne ohjeita. Vai mitä mieltä olette? Enemmän neuleohjeita tänne? 

Tittidii. Kaikista luetuin ohje on: Helppo ja nopea ohje lapsen kauluriin .  
Tämä oli mielenkiintoista. En edes muistanut, että olen tuonkin kaulurin tehnyt. Itseasiassa se on kyllä tuolla talvivaatelaatikossa, mutta jostain syystä en ole / lapsi ei ole käyttänyt sitä paljon. Minusta se on kiva ohje ja tykkään siitä ja värikin oli kivasti suunniteltu. Käyttämättömyys voipi johtua siitä, että meillä on ollut toinen kauluri käytössä ja onpa noita huivejakin tehty tänä vuonna. Mutta ohje oli kiva ja täytyypä ottaa tuokin käyttöön. Nythän se talvi on vasta alkamassa. En ole muuten hetkeen tehnyt jämälankasukkia, olisikohan niiden aika vihdoin? Tuntuu, että neuletöitä on useampia puikoilla, mutta hankala saada valmista. Ideoita ainakin on koko ajan päässä vaikka millä mitalla, mutta aina se aloitus kestää. Olen ottanut nyt muuten tavaksi, että yritän saada aina jonkun työn valmiiksi ennen kuin aloitan uutta työtä. Näin keskeneräiset työt eivät lisäänny ja pysyvät maltillisina. Ennen jämälankatyön aloittamista olen päättänyt saada yhdet sukat valmiiksi. Nyt sen huomaa, että kun ei vähään aikaan ole tehnyt jämälankasukkia, niin niitä haluaisi tehdä todella paljon ja jämälankakori pursuilee ;)

 Nyt mukavaa lauantaita ja vinkkinä vielä, että jos liikut Tokmannien lähellä, ja olet Novita Strömsön ystävä niin siellä on tarjous niihin liittyen. Olikohan se kaksi kerää 8€. Itse kyselin instagramissa että pitäisikö ostaa, mutta päätin etten osta sillä lokakuun ostot (kilo!) vieläkin vähän on takaraivossa. En ymmärrä, että miten olen voinut ostaa jo toisen kuukauden perään kilon lankaa kuussa :D Nyt marraskuu pitäisi olla ostamatta ja saapi nähdä että osaanko :D

Palataan jo huomenna, sillä huomiselle on vuorossa yhden kivan ja nopean työn esittely ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti