sunnuntai 3. marraskuuta 2019

DIY: Virkattu kylpyhuoneen pussukka

Mulla on iso kasa Drops Paris -lankoja. Hupsheijaa, mitenkäs siinä nyt niin on käynyt? :D Sain sitten yksi ilta päähän, että nyt on virkkauksen vuoro ja aloin etsiä kivoja ohjeita pienelle pussukalle. Olin jo toki aiemminkin katsonut Drops Designin sivuilta virkattuja pusseja. Nyt vain päätin ryhtyä tuumasta toimeen. En sanoisi tätä meillä saippuapussiksi, vaikka se Dropsin sivuilla on siksi sanottu, sillä en oikein tykkää palasaippuoista, eikä meillä niitä olekaan. Koska tykkään kuitenkin virkata aina jotain hyödyllisiä juttuja, ja olen varmasti vanun suurkuluttaja, niin päätin laittaa vanut tähän pussiin. Ja tässä on sitten se tulos! Ai vitsit, miten tykkäsinkään virkata tätä kuviota. Hetken se toki kesti, että  alkoi tulla ulkomuistista ja musta tuntuu, että hieman myös sovelsin tuota kuviota. Tai siis lähinnä ehkä silmukoissa tms. Malli on siis tämä  ja miten ihana pinkki kuvissa <3 Itselle valikoitui väriksi Drops Parisin punainen, ja tähän taisi mennä aika lailla yksi kerä tai ehkä pikkasen vähemmän. Koska käytän vanuja varmaan päivittäin, niin halusin saada ne kivasti esille, jotta ne löytyvät helposti ja saan ne vaivattomasti. Kuva nyt hieman vääristää värejä, sillä oli hieman hankalaa saada otettua kuva kylpyhuoneessa, kun sinne ei oikein tule luonnon valoa. Mielestäni pussukka toimii ihan kivasti myös muuna kuin saippuapussina, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, että miten sinne laitetaan. Ajattelin, että tuosta kuviosta olisi kiva virkata kassikin ja taidan alkaa suunnitella sellaista. Virkattu kassi mulla on ollut varmaan To Crochet -listalla jo pidempään, vaikka toki virkkasinhan mä kasseja kesällä viimeksi, mutta ne olivat hieman erilaisia kuin tämä malli.


Ja mikäli joku kaipaa vielä joululahjaideoita, tai varmasti kaipaakin, niin näistähän saisi oikein kivoja joululahjapussukoita, jonne sisälle voisi laittaa jotain sopivaa yllätystä lahjansaajalle. Itse tehty lahja on aina jotenkin niin kiva antaa.

Mukavaa ja nautinnollista sunnuntaita ja muistakaa levätä <3 Ensi viikolla on ainakin luvassa Nenäpäiväsukkien esittelyä. En malta odottaa, että pääsen kertomaan niistä. Varsinkin kun niitä tuli nyt tehtyä sitten koko setti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti