maanantai 4. marraskuuta 2019

Sekalaisia maanantaimietteitä

Olen jo aiemminkin maininnut, että tällä hetkellä ideoita ja inspiksiä on tullut ja tulee koko ajan lisää. Aika ei vain tahdo oikein riittää ja tuntuu, että monet ideat jäävät puolitieden, kun ei saa niitä heti laitettua puikoille. Alkuvuosi meni jotenkin, että neuloin sukkia, sukkia ja vielä kerran sukkia. Kiitos kuuluu varmastikin #sukkalaatikko2019 -haasteen, eikä sillä, sukkia on ollut ihan järjettömän kiva tehdä ja olen kehittynyt niissä ihan huomattavan paljon. Nyt on kiva kun voi ottaa sieltä villasukkia vaikkapa joululahjoiksi. Kuulin muuten huhua, että ensi vuonnakin järjestetään sukkalaatikko -haaste ;) En tiedä, osallistunko, tai kyllä varmaan osallistun, mutta varmaan jollain twistillä osallistun enkä vain neulo perusukkia. No, en osaa vielä sanoa, eikä sitä nyt vielä tarvitse päättääkään. 

Sen jälkeen olen neulonut erilaisia juttuja, mutta nyt on vähän sellainen välitila, että en oikein tiedä, mitä neuloisin. Mieleni tekisi neuloa villapaitaa, lapsen villahousuja, suunnitella palmikkopeittoja ja vaikka mitä vielä. Sen lisäksi tietenkin pitäisi vielä viimeistellä muutamat joululahjat. Viikonloppuna aloitin myös vihdoin viimeistelemään isompaa joulujuttua, joka selvinnee muutaman viikon kuluessa. Tiedän, on inhottava spoilata näin tulevia juttuja, mutta en vielä halua kertoa siitä, kun se ei ole edes vielä ihan valmis. 

* Lakut saatu Pandalta

 Olen myös saanut edistettyä erästä pipoa. Kuva liittyy sinänsä siihen, että pipo on Drops Nordista, muttei kuvassa näkyvästä vihreästä. Neulon muuten ensimmäistä kertaa Drops Nordia, ja voi kyllä, sitä on ihan kiva neuloa, mutta aika ohutta lankaa se on ja näin ollen ei kovin nopea neulottava, ainakaan minulla. Tekisi kyllä mieli neuloa tästä vihreästäkin pipo samalla ohjeella, tosin lapselle. 

Nyt sain myös vihdoin kuvattua ne Nenäpäiväsukat, ja siitä on tulossa juttua keskiviikkona. En malta odottaa, että pääsen näyttämään nekin täällä. Tänään pitäisi vielä miettiä loppuviikolle suunnitelmat kuntoon sekä suunnitella loppuvuosi jollain tasolla. 

Mutta nyt toivotan oikein mukavaa maanantai-iltaa ja nähdään taas pian ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti