perjantai 1. marraskuuta 2019

Lokakuun kulutus

Lokakuun kulutus- ja menekkiseurantaa on luvassa tänään. Tässä kuussa tuli pieniä lipsahduksia, sillä alkukuusta sorruin lankojen ostamiseen. Mutta hei, tämä on vain inhimillisyyttä, ja loppukuu meni kuitenkin ihan hyvin eikä lankojen ostamisia tullut. Välillä on vaan hieman vaikea olla ostamatta lankoja, sillä minulle tulee niin paljon inspiraatioita päivän aikana. 

Ostetut langat:

8 x Drops Nord 50 g: 400 g
4 x Novita Välke 100g: 400 g
2 x Novita Hygge Wool: 200 g

Hups heijakkaa. Tämä kuu meni sitten kilon plussalle. Tuli hieman yllätyksenä, että kilo lankaa tuli tässäkin kuussa ostettua. Dropsin Nordit oli tilattu kyllä syyskuun puolella, mutta saapuivat vasta lokakuussa niin otin ne tälle kuulle mukaan. Novita Välke ja Hygge olivat täysin heräteostoksia, sillä näin ihanat kimaltavat Välkkeet enkä voinut vastustaa. Hyggestä taas innostuin Tokmannin tarjouksesta ja siitä tein taaperovillasukat. Nämä langat on melkein jo käytetty, mutta vielä niissä riittää kyllä työmaata. 

Valmistuneet työt:

Aikuisen nenäpäiväsukat: 58 g
Vauvan nenäpäiväsukat: 20 g
Taaperon nenäpäiväsukat: 34 g
Lapsen tuubihuivi ja pipo: 153 g
Hygge lapsen sukat: 94 g
Virkattu pussi: 39 g
Valko-turkoosit valepalmikkosukat: 75 g

Yhteensä: 473 g

Siinä saakin kyllä tosissaan tehdä urakalla neulomuksia, jos meinaa saada kilon edestä valmiita töitä. :D Aika paljon nyt tälle kuulle tuli plussaa enkä siis päässyt enemmän kuluttamaan. Pitäisi varmaan tehdä villapaita niin langan kulutus olisi suurempaa. No eipä sillä, minulla on ollut jo pidempään villapaitahimotus eli ehkä sitten marraskuussa? Tuossa listassa nyt näkyy muutamia sellaisia töitä, joita en ole vielä edes esitellyt täällä. Kuten mm. nenäpäiväsukat. Kerroin täällä siitä, kuinka osallistun Nenäpäivähaasteeseen. Oli kyllä suuri tarkoitus esitellä ne tällä viikolla täällä, mutta yritän saada ne esittelyyn vaikka viikonlopun aikana, viimeistään kuitenkin ensi viikolla. Sen verran sneak peak tässä tuli, että tein siis kunnon setin nenäpäiväsukkia. Jos tykkäät matchailla itsesi ja lapsesi kanssa niin tämä on niin ihana setti sellaiselle ;) Muuten lokakuussa valmistui kyllä yllättävän vähän asioita, olen jotenkin yllättynyt siitä, että kuinka vähän sain valmiiksi neulomuksia. Sillä tuntui, että valmiita töitä olisi enemmän. Ehkä ne ovat sitten keskeneräisissä :D Virkattua pussiakin en ole täällä vielä esitellyt, senkin yritän saada tänne piakkoin. Ensi kuun odotuksia on ainakin se, etten osta lankaa yhtään :D Silloin ainakin pääsen kulutuksessa hyvälle mallille. :D


2 kommenttia:

  1. Minunkin on tosi hankalaa olla ostamatta lankoja. Koko vuoden olen ollut lankalaihiksella, vaan olenpa silti ostanut lankaa varmaan kilon verran lisää... Ihanat sukat ja pipo tuossa kuvassa! Tsemppiä neulomiseen ja lankojen kulutukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samoin sinne tsemppiä! Tänä vuonna uudet yritykset ;)

      Poista