lauantai 22. helmikuuta 2020

Helmikuun sukkapari esittelyssä: Niina Laitinen designs

No niin, olen päässyt aika hyvin vauhtiin sukkalaatikkoprojektin parissa. Helmikuun sukkapari on ollut jo tovin valmis, mutta nyt vasta pääsin sen tänne esittelemään. Mietin pitkään helmikuun mallia ja lopulta päädyin Niina Laitisen suunnittelemiin February sukkiin. Nimikin jo kertoo, että olivat sopivat nyt helmikuulle. :D Vaihtoehtoina oli eräästä kirjasta malli, palmikkosukat ja ihan tavalliset perussukat. Hyvä, etten ainakaan mitään perussukkia tehnyt, sillä on aina niin kiva pistää uusi malli opetteluun, vaikka se alku voi olla työläämpää. Mietin kyllä pitkään eri vaihtoehtojen välillä, sillä olisin halunnut nämä kaikki muutkin aloittaa.



Tämä oli ensimmäinen Niina Laitinen -malli, jonka tein. Viime kesänä aloitin kyllä Soulmates -mallia, mutta päädyin purkamaan sen, sillä eivät edistyneet mihinkään puolessa vuodessa ja lopulta en enää muistanut, missä vaiheessa olin. Soulmates -malli on kyllä edelleen neulomislistalla, sillä se on varmasti kauneimpia malleja, mitä tiedän. Mutta en kuitenkaan niitä halunnut nyt tehdä, en varmasti olisi saanut niitä valmiiksi näin nopeasti. Valitsin muutamia malleja Niinalta, ja lopulta päädyin tähän, no koska helmikuu ja malli on myös niin kaunis! <3 Ja helppo! Ensimmäisen sukan taisin neuloa kahdessa päivässä. Väriksi valikoitu keltainen, varmasti tuon ulkona olevan säätilan takia, koska helmikuu nyt vain kaipasi väriä :D Keltaiset sukat ovat kyllä jotenkin niin aurinkoisen kivat ja lämpöiset. Niinan malleissa on minusta se hyvä puoli, että mallit ovat suunniteltu peruslangoille eikä tarvitse mennä aina lankakauppaan ostamaan lankoja. Lankana on siis Novitan Seitsemän Veljestä. Ainakin ovat kestävät, sillä minusta seitsemän veljestä -lanka kestää todella hyvin sukkien kulutuksen.



Kun ihastun johonkin malliin, niin haluaisin aina tehdä niitä useammatkin. Juuri kun on saanut hyvän fiiliksen mallista, niin sitten sukat ovat jo valmiina. Näitäkin tekisi mieli tehdä useammat, mutta täytyypi nyt katsoa, miten käy :D Sain tästä taas muuten uuden neulebingoruksin. Taidan ruksata Niina Laitinen -kohdan, vaikka tämä sopisi myös uusi palmikko malli -kohtaankin sekä myös keltaiset sukat -kohtaan.  Helmikuu ei kyllä vielä näyttänyt teemaa sukkalaatikolle, mutta ehkäpä tämä teema on kuukausikohtainen. Mielenkiinnolla ainakin odotan, mitä keksin maaliskuun sukiksi. Joku keväinen hempeä väri olisi ainakin kiva.

Oletko neulonut Niina Laitinen designs -malleja ja mitä tykkäsit niistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti