lauantai 1. helmikuuta 2020

Hei hei tammikuu, tervetuloa helmikuu!

Ensimmäinen kuukausi tästä vuodesta on jo takanapäin ja voimme toivottaa helmikuun tervetulleeksi! Nyt on turha enää voivotella tammikuun lumista, vaan suunnata katse kohti helmikuuta ja helmikuun toiveita! Helmikuu tuntuu aina vuoden lyhimmältä kuukaudelta heti joulukuun jälkeen. Tänä vuonna saamme kuitenkin nauttia yhdestä ylimääräisestä helmikuun päivästä, sillä tämä vuosi on karkausvuosi! Mulla on sellainen tunne, että helmikuusta tulee oikein kiva! Ainakin vuosi on alkanut käsitöiden saralla ihan mukavasti ja olen tehnyt enemmän erilaisia juttuja! Nyt on jo sukkalaatikon ensimmäinen sukkapari valmis ja saa siis aloittaa helmikuun sukkaparin! Vieläkään en ole kyllä keksinyt sukkalaatikolle teemaa, mutta luulen, että se muovautuu tässä seuraavien kuukausien aikana. Jos on muovautuakseen! Tammikuun parhaat asiat:

** Paras idea: Sain jossain vaiheessa tammikuuta idean, että haluan kokeilla kirjoneuletta. En nyt ole varma, että onko tekemäni malli täysin kirjoneuletta, mutta olen aivan rakastunut siihen. Tähän mennessä siitä mallista on syntynyt tuubihuivi, villasukat ja lapsen pipo. Ja mielessä tuhat muuta ideaa siitä! Sanoisin siis, että tämä kokeilu oli kuukauden paras idea <3 Ensi viikolla kerron tästä lisää!

** Paras aloitettu työ: Paras aloitettu työ on villapaidan aloittaminen. Vaikka en saanut sitä tammikuussa valmiiksi, mutta olen silti kiitollinen, että sain aloitetuksi villapaidan. Villapaita on ollut jo niin kauan mielessä, että olen niin iloinen tästä aloituksesta, koska sen aloittaminen jostain syystä on hieman tökkinyt. Ja vielä iloisempi olen varmasti, kun saan sen valmiiksi. 

** Paras uutuuslanka: Tammikuun paras uutuuslankakokeilu on Novitan Seitsemän Veljestä sarjan Lappi. Välillä kannattaa ostaa myös ex temporeesti lankaa, sillä olen tehnyt tästä langasta vauvan pipon, lapsen pipon ja lapsen sukkia. Minusta tämä oli vaan niin kiva lanka ja kiva, että Seitsemän Veljestä -tuoteperhe on saanut uuden tulokkaan! Tästä langasta kerroin kokemuksia täällä .

** Paras valmistunut työ: Sanoisin, että paras valmistunut työ on lapsen villahousut. Yritän saada tämänkin piakkoin esittelyyn tänne blogin puolelle. Ideoita on välillä vaan niin paljon, että on pakko suunnitella postauksia ja järjestellä käsitöiden vuoroja :D En olisi varmaan ikinä uskonut, että kuinka helpot lapsen villahousut ovat. Nämä villahousut tulivat ainakin todella helposti, neuloin ne nimittäin neljässä päivässä. Ihan superhelppo ja simppeli ohje siis!

Helmikuulta odotan ehkä enemmän valmistuneita pienempiä töitä, mutta myös jotain uutta kaipaan helmikuulle. Olisiko ne uudet helmikuun jutut sitten uusia lankakokeiluja vai uusia töiden aloituksia niin se jää nähtäväksi. Helmikuulta odotan myös sukkalaatikon sukkaparin aloitusta ja sen keksimistä edes väriyhdistelmän osalta.

Mitä sinä odotat helmikuulta? Ja mikä oli paras asia tammikuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti