perjantai 21. helmikuuta 2020

Puikkoperjantai: tämän hetken ajatukset

Tämä viikko on koostunut monista erilaisista asioista. Käsitöiden saralla yksi viikon kohokohdista ( :D ) oli Novitan paketti, sillä tykkään niin paljon näistä yllätyspusseista. En myöskään ole ostanut lankaa omasta mielestä paljon viime aikoina. Tämä viikko oli myös kirjoneuletta, uusia ideoita ja hieman tylsistymistä villasukkiin. Käsitöissä hyvä puoli on se, että ideat eivät periaatteessa koskaan lopu kesken. Jos kyllästyt aivot narikkaan -neulomiseen, niin ideoi itsellesi jotain uutta opeteltavaa. Välillä todellakin kaipaan aivot narikkaan -neulomista, mutta välillä kaipaan myös jotain uutta opeteltavaa. Tämän viikon uuden opettelu on ollut ehdottomasti oman kirjoneulemallin suunnittelu ja sen toteutus. Novitan pakettia odotellessa käytin aikani hyödyksi ja piirtelin kirjoneulekuvioita ja otin ne puikoille. Mikään ei ole muuten sen parempaa kun nähdä oma kirjoneulekuvio toteutumassa <3


Keskeneräisiä töitä on tällä muutama kappale. Villapaidasta en aio nyt mainita tämän enempää, se on kyllä edistynyt hieman. Löysin kyllä syyn, miksi se ei oikein edisty. Olen epävarma sen koosta. En tavallaan uskalla jatkaa, jos siitä tuleekin liian pieni. Tiedän, pitäisi sovittaa ja aionkin sovittaa. Nyt olen lähinnä tyytynyt mittailemaan kokoa. Lisäksi puikoilla on eräs sukka, joka odottelee toista paria kuumeisesti. Taidan nimetä nämä sukat maaliskuun sukkapariksi. Työn alla on myös yhteisneulonnan sukkaparin päätteleminen. Okei, tämä ei välttämättä ole enää keskeneräinen, sillä sukat ovat päättelyä vaille valmiit. Toivottavasti muuten ensi viikolla pääsen kertomaan ensimmäisestä yhteisneulonnasta. Lisäksi kesken on tämä oma kirjoneulesukkani. Välillä on muuten hieman vaikea miettiä keskeneräisiä, sillä en aina muista kaikkia töitäni tai sitten saatan ex temporeesti aloittaa jonkin uuden työn vaikka aamulla. Tähän viikkoon on mahtunut kyllä uuden aloituksia aika paljon, mutta johtunee varmasti lankapaketista.

Tämä viikko on ollut jollain tasolla hieman sekavakin käsitöiden saralla. Viikkoon on mahtunut niin paljon jotenkin kaikkea sekalaista. Tykkään siitä, että on monia projekteja meneillään, mutta se tekee myös elämästä hieman sekavan. Kaiken näiden lisäksi olen jo pidempään haaveillut makrameesta ja maalaamisesta. Haluaisin niin maalata jonkin pienen taulun. En edes tiedä, mistä tämä ajatus on lähtenyt liikkeelle, sillä en todellakaan ole mikään taiteellinen ihminen.

Mitä sinulla on mielessä tällä hetkellä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti