sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Nämä eivät koskaan toteutuneet -käsityöt

Kun ideoita ja inspiksiä on paljon, niin välillä myös käy niin, että osa niistä eivät näe koskaan päivänvaloa. Tämä postausidea syntyi eräänä helmikuisena aamuna, jolloin mietin omaa käsityöminääni. On totta, että saan paljon ideoita ja inspiksiä päivittäin, mutta on myös totta, että osa näistä eivät valitettavasti koskaan toteudu. Tai oikeastaan on aika jyrkästi sanottu, että eivät koskaan toteudu, sillä mikä on oikeastaan määräaika jollekin työlle? Minulla ei ole mitään määräaikoja tai deadlineja käsitöille. Aloitan milloin mitäkin, vähän fiilispohjalla. Jos idean saa vaikkapa lokakuussa, niin se voi ihan yhtä hyvin toteutua tammikuussa tai seuraavan vuoden lokakuussa. En luo mitään deadlineja käsitöille pois lukien nyt tietty neulebingot, kalit, sukkalaatikot, tilaustyöt, yhteistyöt. Mutta tässä postauksessa kerron kuitenkin, mitkä eivät ole koskaan tai paremminkin tähän mennessä toteutuneet.

Kuvituksena palmikkopipot, jotka toteutuivat ja vieläpä kaksin verroin. Tämä on malli, jota voisin neuloa, neuloa ja neuloa <3

Muumit

Novitan sivuilla  on neulottu muumipehmolelu ja taisi olla varmaan noin vajaa vuosi sitten, kun sain idean, että tekisin sellaisen. Kävin vielä ostamassa langatkin siihen, mutta eipä ole muumia näkynyt vieläkään :D Vieläkään ei ole inspis tullut takaisin, että tekisin sellaisen. Langat saattavat olla jo kulutettu muihin töihin, mutta inspis muumeihin ei. Ehkä tämän postauksen myötä alan tehdä muumin?

Virkattu tai neulottu hame

Viime keväänä sain inspiksen virkatuista ja neulotuista hameista, ja tilasinpa lankojakin niihin. Drops Designin sivuilla  on aivan ihania hameita ja rakastuin niihin aivan täysin. Aloitinpa muistaakseni yhtä turkoosia hamettakin, mutta eipä ole tullut valmiiksi tähän päivään mennessä. Mietin, että pitäisiköhän se purkaa ja tehdä langoista jotain muuta. Ei sillä, rakastan hameita edelleen, mutta käsialakin on varmaan muuttunut tuosta niin voisi tulla parempi hame, jos aloittaisin alusta kokonaan. Lisäksi kesken on myös eräs villahame. Se taitaa olla kuminauhaa vaille valmis, mutta en oikein tiedä enää, että mitä tekisi sen kanssa. En ole sinänsä näitä laskenut keskeneräisiksi töiksi, sillä ovat paremminkin ikuisuustöitä, jotka ovat ties missä laatikoiden pohjalla. Tekisin tästäkin hameesta paremman varmasti nyt. Malli oli tuolta Dropsin sivuilta, mutta lanka ehkä hieman väärä siihen malliin. Siitä langastahan voisi tehdä toki uudelleen jonkin paremman hameen. Hmmm.

Eräästä kirjasta tuubihuivi 

Eräästä kirjasta aloitin tuubihuivin, mutta purin sen lopulta. Tykkään kyllä edelleenkin siitä kuviosta ja hieman kyllä harmitti purkaa. Tuubihuivissa tuli vaan virheitä ihan liikaa ja katsoin paremmaksi purkaa. Olin myös jotenkin katsonut, että huivi olisi aikuiselle, mutta se taisikin olla lapselle ja koska sinä hetkenä tai tällä hetkellä lapsella on tarpeeksi kaulureita ja tuubihuiveja niin purin. Vieläkin olen kyllä kahden vaiheilla, ja mieleni tekisi aloittaa se uudelleen, mutta en vain ole vielä saanut aikaiseksi. 

Miten on; pitäisikö nämä laittaa puikoille vielä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti