perjantai 1. joulukuuta 2023

Marraskuun keskeneräiset

Marraskuussa tapahtui outo juttu. Yksi palmikkolapanen oli kateissa hetken. Elättelin jo toiveita, ettei tarvitse neuloa toista paria, mutta lapanen ilmestyi esiin reseptikirjan alta. No, se on vieläkin yksinäinen. Siihen liittyy lisäksi sellainenkin tarina, että yritin neuloa lapsen palmikkolapasta, mutta tulikin aikuisten. Mielenkiinto taisi sitten tässä kohtaa lopahtaa. Marraskuussa on ollut kyllä tällaisten yksinäisten parien kulta-aikaa. Ei nimittäin huvittaisi yhtään neuloa toisia pareja. Osallistuin ensimmäistä kertaa myös Niina Laitisen Isänpäiväsukkien yhteisneulontaan ja siinäkin on ensimmäinen pari tehty. Myös sukkalaatikkohaasteessa se maaliskuun (!) pari odottaa vielä toista sukkaa. :D En ymmärrä, miten tässä on näin käynyt :D


Polkuni mun palmikkopipon ohje löytyy mm. verkkokaupasta.

Muutamissa sukissa ja lapasissa olen ottanut saman tien toisen parin puikoille, etteivät nuo yksinäiset sukat lisääntyisi. Myös ensi vuoden lapasboksiin olen saanut neulottua kaksi mallikappaletta. Ajattelin kyllä neuloa lapasboksin lapaset reaaliajassa, mutta pari mallia tuli nyt tehtyä etukäteen sattuneista syistä. Edellisessä keskeneräiskoosteessa mainitut keskeneräiset eivät ole edistyneet, mutta taisinkin luetella sellaisia ikuisuuskeskeneräisiä. Lisäksi marraskuussa puikoilla on ollut pitkästä aikaa myös sukkia, mutta olen yrittänyt ottaa toisen parin saman tien puikoille, niin ei tulisi yksinäisiä enempää. Eräs matkapipo varmaan täytyisi neuloa valmiiksi, kun ei se taida enää olla reissuneule. Mun reissuneuleille käy aina näin, että sitten ne jäävät lojumaan jonnekin matkapussukoihin kesän jälkeen. 

Koko perheen mistelisukat ehtii neuloa vielä jouluksi: Hanki ohje verkkokaupasta.

Fazer-lehtiä on tullut selailtua, josko sieltä hyppäisi jokin pari puikoille - lähinnä ajattelin sellaista joulupuukeräyksen tai Hopen neulelahjaa vähävaraisille perheille / lapsille eli karkkisukat, samanteemainen karkkipussi ja ehkä pieni lahjakortti. En osannut valita mallia, mutta onneksi kaivelin Fazer-sukkalaatikkoa ja siellähän oli Pätkis-sukat ja Pantterisukat, jotka voi ottaa hyvin tähän tarkoitukseen. Marraskuussa sain myös idean, että neulon päiväkodin hoitajille palmikkovillasukat, mutta tämä projekti on edelleen kesken, ja katsotaan nyt, saanko tarvittavan määrän sukkia valmiiksi. Tämän ympärille kietoutuu myös mahdollisesti uusi malli ja siksi on ollut kiva neuloa kaikkea palmikkoista ja ideoida lisää. Näistä tulee huikeita, jos vain saan ajoissa valmiiksi.

Mitä sinulla on kesken tällä hetkellä?

Tänään on avattu myös ensimmäinen luukku ja jee, ensimmäinen luukku lankakalenterista. Mitä sinä sait lankajoulukalenterista, jos omistat sellaisen?

Huomenna on luvassa blogissa ostot ja kulutus marraskuun osalta. Ajattelin laittaa ne nyt keskeneräisten jälkeen, niin eivät jää roikkumaan joulukuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti