lauantai 2. joulukuuta 2023

Marraskuun kulutus: Voihan lanka-alet

Ilmeisesti maailmanloppu on tulossa lankojen osalta, kun ostin aivan liian paljon lankaa marraskuussa. Toisaalta, oli Dropsin Alpaca ale ja kädentaitomessujen yhteydessä olevia aleja. En tiedä, miksi en lähtenyt tänäkään vuonna Tampereen kässämessuille ja tuli pieni fomo sinä viikonloppuna, kun siellä oli niin paljon ihania lankamyyjiä ja varmaan kaikki neulojat. Fomon takia tuli sitten tehtyä ostoksia. :D Jos sinne menisi perjantaina, niin välttyisi suurimmalta ruuhkalta. Ehkä se tungos ahdistaa ja se, ettei ehdi harkitsemaan tarpeeksi kauan lankaostoja. No, mutta ensi vuonna ehkä sitten. 

Kulutus: 1085 g

Ostot: 1400 g

Lankaostoja tuli paljon, eikä kulutus ylittänyt ostoja. Epäilen, että tämä vuosi menee kulutuksen osalta plussalle eli lankamäärä lisääntyy kotona vauhdilla, mutta tämä on vasta epäilys, enkä ole laskenut kokonaisostomäärää tällä hetkellä. Kerroinkin aiemmin, että marraskuussa on ollut yksinäisten parien aikaa ja vieläkin on jotain keräyslapasia syntynyt. Mutta niiden kohtalo on odottaa sopivaa saajaa tai keräystä. Marraskuussa on ollut kyllä mielessä palmikot, palmikot ja palmikot. Kirjoneule on saanut väistyä ja neulefiilis on ollut palmikoissa. Joulukuu menee taas aivan hujauksessa ja en odota joulukuulle oikeastaan mitään sen kummoisempia neuletavoitteita. Neulotaan, mitä mieli tekee ja minimoidaan joulukiire. Joulukuulle tulee yksi paketti, koska se ei ehtinyt marraskuulle, niin täysin ostoitta joulukuusta ei selviä. Lisäksi Helsingissä on pari aivan ihanaa lanka pop uppia ja katsotaan, pääsisikö sinnekin.  Joulukuun ostoihin täytyy ilmeisesti myös lisätä lankakalenteri. 


Dropsin paketti olikin aika jouluinen ja hempeä. Drops Nordin langat sopivat muuten aika hyvin yhteen, vaikken näitä tällä tavalla ajatellut yhdistää. Dropsin Limat ovat myös aika yhteensointuvia, vaikka kuvassa vasemmanpuoleinen eli vaalearoosa ei nyt oikein näy oikein. Lankaterapia on parasta terapiaa <3 Käyttöön nämä kaikki langat tulevat, sillä uusia suunnitelmia on paljon. 

Miten sinun marraskuusi meni kulutuksen osalta? Pystyitkö vastustamaan messualeja?

2 kommenttia:

 1. Tällä kertaa onnistuin vastustamaan messualennuksia, vaikka risoo vieläkin. Marraskuu päättyi kulutuksen ollessa hankintoja himpun verran suurempi.
  Kivalta näyttävät nuo kuvien langat. Kyllä neuloja lankaa tarvitsee ja sitä parempi, jos ne saa tavallista halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa itsekin olisin vastustanut niitä aleja! Veikkaan että joulukuussa ostot ovat myös suuremmat kuin kulutus, sillä tulossa oleva paketti+lankajoulukalenteri täytyy laskea ostoihin. No näin itsekin sen ajattelen, vaikka ihan jokaiseen alennukseen mun ei tarvitsisi tarttua.

   Poista