perjantai 29. joulukuuta 2023

Neuleohje: Rauha kirjoneulevillasukat - kolme kokoa

Vuoden viimeinen neuleohje on täällä! Päätin ennen joulukuuta, että joulukuussa en julkaise yhtään neuleohjetta, sillä joulukuu on aina jotenkin kiirettä ja vilskettä oleva kuukausi, vaikka aivan ihana kuukausi onkin. No enpä ihan pysynyt tässä lupauksessa, mutta nyt voin sanoa, että tämä ohje on vuoden viimeinen neuleohje. :D Näihin inspis tuli lokakuussa ja neuloin suunnitelman parissa päivässä, no koska inspis <3 Nimikin oli helppo keksiä, sillä alussa oli mielessä oli Rauha. Kun sitten Rauhan nimipäivä on 29.12 niin julkaisupäivä oli selvillä. Kaikki palaset loksahtelevat näin omiin lokeroihin. 


Ohjeessa on kolme kokoa, ja kuvassa on koon 39/40 villasukat. Mallisukat on neulottu 3,5 mm sukkapuikoilla ja suurin koko menee mahdollisesti jopa miehen jalkaan (noin koko 42/43). Näiden sukkien jälkeen sitä tulikin sitten palmikkoinnostus, mutta näitä oli oikein kiva neuloa ja suunnitella. Väreiksi mallisukkiin halusin rauhalliset ja neutraalit värit eli harmaa ja vaaleanpunainen. Näissä sukissa myös yksityiskohdat olivat selvillä alusta lähtien. Sanoisin, että ohje sopii myös kirjoneulealoittelijoille, sillä langanjuoksut eivät ole pitkiä. Joissain kohti voi olla useamman, sitomista vaativia langanjuoksuja, mutta niitä ei ole paljon.

Ohje löytyy:

Ravelrystä

Verkkokaupasta

Lankajengistä

Ohje on alennuksessa aina 6.1 asti. Et tarvitse koodia Ravelryssä (alennus näkyy vasta kassalla) ja verkkokaupassa hinta on suoraan alehinta. 

Miten sinun joulusi meni? Tuliko aattona uusia aloituksia vai lepäsikö puikot? Joulu menee nopeasti ja jouluna haluan neulomisen olevan rentoa, jos on neulomista. Niinpä oma neulominen jäi aika vähälle jouluna, mutta enemmänkin sitten mielessä on suunniteltu paljon asioita. Varmaan pitänee tehdä myös yksi joululahjapostaus, sillä minua muistettiin ihanalla neulekirjalla.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti