maanantai 4. joulukuuta 2023

Vuoden ihanimmat pikkujoulut - Alennuksia neuleohjeista

Tällä viikolla vietetään Lankajengin pikkujouluja ja neuleohjeita on alennuksessa sekä minulla että muilla suunnittelijoilla. Tarjoukset ovat eri kuin aiemmat teemaviikkojen tarjoukset. 

Jos talvinen neulehame kiinnostaa, niin Miracle neulehame on tarjouksessa. Ei ehkä sovi nyt koville pakkasille, mutta oikein varusteltuna sopii pienille pakkasille. Osta ohje Lankajengistä !

Lokakuussa julkaisin Olivia palmikkosukkien ohjeen, ja se on nyt alennuksessa. Siinä on kolme kokoa, joista yksi on lasten koko. Lasten sukkaohjeita kysellään aina välillä ja nyt siihen on tilaisuus tarjolla saada ohje alennettuun hintaan. 

Koska talvi, niin myös paksut palmikkolapaset on alennuksessa eli Minja ja Minea palmikkolapaset. Näitä ehtii vielä neuloa vaikkapa joululahjaksi ja yhteen pariin tarvitset 100 g Novitan Isoveli -lankaa. Näiden ohjeen julkaisin myös lokakuussa. Uusia ohjeita / tämän vuoden ohjeita on nyt todella hyvin alennuksessa, mutta rajoitetusti - vain tämän viikon.


Hanki helppo palmikkosukkien ohje täältä

Toukokuussa oli mielessä myös röyhelösukat ja silloin julkaisin Väripilkut sukkien ohjeen. Se ohje löytyy viimeisenä alennuksesta ja sukat voi neuloa esimerkiksi Freija yarnin yhdestä sukkavyyhdistä. Itseltä löytyy aika monia Freija yarnin vyyhtejä ja tämä ohje on hyvä yksittäiselle vyyhdille. Yksittäisiä vyyhtejä jää välillä odottamaan oikeaa ohjetta eikä niitä raaski ottaa puikoille, mutta tässä kiva ohje niille. Lisäksi röyhelöitä on taas näkynyt somessa ja muualla niin tässä yhdistyy nekin. Neuloin sukat myös Novitan DK -lankasta 100 g = 225 m eli ohje sopii esimerkiksi Novitan muumilangoille. 


Neuleohje käsinvärjätylle vyyhdille

Nämä alennukset voimassa Lankajengissä tämän viikon!

Kivaa pikkujouluviikkoa ja myös Itsenäisyyspäiväviikkoa! 

PS: Jos näissä ei ollut omaa suosikkiasi alennuksessa, kurkkaa edellinen postaus, jossa voit voittaa haluamasi neuleohjeen arvonnassa! Arvonta on Instagramin puolella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti