keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Neuleohje: Syysketut -kettusukat ja kettulapaset - ohjeet saatavilla

Kettusukkien ja -lapasten ystäville on iloinen neuleohje saatavilla. Tai iloiset neuleohjeet. Syysketut kettuboksi on saatavilla. Kettuboksi sisältää 2 sukkaohjetta ja yhden lapasohjeen.  Olen huomannnut, että leveämpien jalkojen kirjoneuleohjeita kaivataan aina välillä ja tällä kettuboksin ohjeella neuloo vaikka koko perheelle kettusukat. Uskaltaisin väittää, että leveämpi kettusukkien ohje mahtuu myös miehelle. Kettuboksi sisältää siis kaksi sukkaohjetta ja yhden lapasohjeen. Ensimmäinen sukkaohje sisältää kaksi kokoa: lapsen ja aikuisen noin 37/38 ja toinen sukkaohje on leveämpään jalkaan, kuvassa sukat ovat noin 39/40 jaloissa. Lapasten koko on noin pieni aikuinen / lapsi (koululainen). 

Kettuboksi myydään settinä ja ohje löytyy

verkkokaupasta

Lankajengistä

Tällä kertaa vain näistä kahdesta paikasta. Ohjesetti on alennuksessa 14.12 asti. Tämä on kaikkien kettuystävien toivesetti ja tästä neuloo vaikkapa koko perheelle kettusukat. 

Vaikka nyt itse sanonkin, niin näistä saa aika moneen kokoon villasukat. Jalkaosa on jätetty tarkoituksella yksiväriseksi, jolloin sitä saa myös muokattua useisiin eri kokoihin. Itsellä on usein kirjoneulevillasukissa se ongelma, etteivät ne mahdu jalkoihin. Liekö sitten teen liian tiukkaa vai onko mulla jotenkin paksuhkot jalat, mutta myös siksi halusin suunnitella ohjeen, jossa varsi ei ole tiukka ja se mahtuu varmasti jalkoihin. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, etteivät uudet sukat mahdu jalkaan. Mutta koska olemme erilaisia, niin ymmärrän, että kapeille kirjoneulesukille on myös tarvetta ja siksi näissä on yhteensä 3 eri varren leveyttä. Lapaset tuli suunniteltua vähän niinkuin lapasmanian seurauksena ja ne sopivat hyvin lapsen (koululaisen) käteen tai pieneen aikuiseen käteen. 

Tämä postaus tuli nyt sattumalta Itsenäisyyspäivälle, joten toivotan hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Tykkäätkö sinä neuloa eläimiä villasukkiin ja/tai lapasiin?

2 kommenttia:

  1. Kettu-kuvio toimii aina - kivan näköiset sukat ja lapaset.
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

    VastaaPoista