sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Adventtikalenteri: 1. luukku

Viime viikolla keksin adventtikalenterin blogin ja instan puolelle. Viime vuonna tein blogijoulukalenterin jokaiselle joulukuun päivälle, mutta sellaisen tekeminen tänä vuonna ei nyt innosta ja se olisi pitänyt alkaa jo tehdä aiemmin. Niinpä adventtikalenteri kuulostaa paremmalta tälle vuodelle.

Nyt avataan ensimmäinen luukku ja sieltä paljastuu ohjearvonta. Siihen voi osallistua Instagramin puolella ja ota seurantaan @sweetsandsocks. Arvon kolmelle ihmiselle valitsemansa ohjeen minun suunnittelemista ohjeista. Kommentoi IG kuvaan, minkä ohjeen haluaisit minulta. Sellainen pieni huomio, että e-kirjat eivät ole valittavissa tällä kertaa, mutta kaikki muut ohjeet ovat mukana tässä arvonnassa. Toimitan ohjeen voittajille sähköpostitse eli kyselen arvonnan päätyttyä sähköpostiosoitteen, mutta muita linkkejä tai lomakkeita en pyydä täyttämään. Otan yhteyttä itse Instagramin puolella voittajiin (tai pyydän voittajiin olemaan minuun yhteydessä IG:n puolella). Arvonta on voimassa aina toiseen adventtiin asti eli 10.12 asti.

Ohjeisiin voit tutustua ja valita mieleisen:

Ravelryssä

Lankajengissä

verkkokaupassa

Verkkokauppaan en ole vielä saanut joitain vanhempia ohjeita lisättyä (ihan vain ajanpuutteen vuoksi) mutta esimerkiksi Lankajengissä taitaa olla aika lailla kaikki maksulliset ohjeet. 

Tämä on muuten ainut arvonta tässä adventtikalenterissa, joten nyt jos koskaan kannattaa osallistua. Muut luukut ovat sitten ihan jotain muita yllätyksiä. 

Iloista ensimmäistä adventtia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti