sunnuntai 31. joulukuuta 2023

Sukkalaatikko2023: Joulukuun sukat

Joulukuun sukkalaatikon teemana oli neuloa joulusukat. Joulusta tulee mieleen tietenkin punainen väri, ja koska punaista venlalankaa oli ja on edelleen varastossa niin halusin käyttää sitä. Halusin kuitenkin joulukuun sukkien valmistuvat suht nopeasti, joten laitoin venlalangan kaksinkertaisesti, jolloin se vastaa aika hyvin novitan seiskaveikkaa. Näistä tulikin vähän sellainen jämälankasukkapari. Varren resori on Dropsin Lima lankaa, joka ei ole sukkalankaa, mutta resorissa menee varmaan ihan hyvin. Sitä jäi nimittäin pienet jämät palmikkopannasta enkä halunnut jättää sitä pyörimään minnekään.

Ensin ajattelin raitasukkia, mutta sitten halusin ennemmin punaisesta venlasta eroon ja päätin neuloa yksivärisesti jalkaosaa. No ei se loppunut siltikään, mutta onpahan sitä vähemmän näiden sukkien ansiosta. Vaaleanpunainen väri on puolestaan purkulankaa ja sekin sopii hyvin näihin. Sukkalaatikkohaasteeseen tuli neulottua 10 ja puoli sukkaparia. (Kyllä, yksi pari on edelleen kesken / siitä on neulottu vain yksi sukka.) Löysin kuitenkin enää vain 9 paria, eli yksi pari on todennäköisesti eksynyt raitasukkalaatikkoon, joka on jo annettu eteenpäin. Arvelen, että tästäkin sukkalaatikosta osa menee lahjalaatikkoon, mutta tämän joulukuun parin taidan jättää itselleni.

Ensi vuonna en taida neuloa sukkalaatikollista sukkia, koska lapasboksi, mutta kiva haaste tämäkin on ja teemat oli kivoja. Ainoastaan se lokakuun teema jäi neulomatta, koska en vain osannut päättää, mikä olisi kiva malli TV-sarja tai elokuva kategoriassa.

Minkälaiset joulusukat sinä neuloisit tai neuloit tässä haasteessa, jos osallistuit? 

Kivaa vuoden vikaa päivää ja mukavaa vuodenvaihdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti