sunnuntai 10. joulukuuta 2023

Adventtikalenteri: 2. luukku - neuleohjeita alennuksessa

On aika avata toinen luukku adventtikalenterista. Tällä kertaa sieltä paljastuu adventtialennukset. Olen laittanut tiettyjä ohjeita alennukseen tämän ja huomisen päivän ajaksi. Tämä on ainut alennusjuttu adventtikalenterissa eli seuraaviin luukkuihin ei tule enää alennuksia ohjeisiin. Jos olet joskus miettinyt jotain ohjettani, niin kurkkaapa löytyisikö se nyt alennuksesta. 

Alennukset ovat vain Ravelryssä ja verkkokaupassa, ja Ravelryssä alennus tulee näkyviin kassalla ja verkkokaupassa hinta on suoraan alehinta. Mitään koodeja et tarvitse kummassakaan. Ensin ajattelin, että alennukset ovat vain tämän sunnuntain voimassa, mutta annetaanpa ne olla myös huomisen maanantain. On sitten aikaa hankkia ohje, jos vaikka tänään on muita kiireitä.

Adventtikalenterin toisessa luukussa olevat ohjeet, jotka ovat alennuksessa:

** Koko perheen mistelisukat

** Piparkakkusetti

** Vauvan kettusukat

** Syke lapaset

** Suvituuli tuubihuivi

** Sobra -villasukat

Tällaisia alennuksia näistä tuotteista ei tule hetkeen, joten nyt on hyvä hetki hankkia, jos se on ollut mielessä. Tosiaan seuraavissa luukuissa on sitten aivan jotain muita eli niissä ei ole alennuksia. Nämä voimassa tänään ja huomenna!

Osta neuleohjeita verkkokaupastani

Osta neuleohjeita Ravelrystä

Kivaa toista adventtia! Mikä on sinun lempparisi näistä?

PS: Muista myös tällä viikolla julkaistut Syysketut kettuboksi - vielä alennuksessa! 

4 kommenttia:

  1. Tuossa on monia kivoja ohjeita, mutta ehkä itseä kiehtoo Tuubihuivi, Piparkakkusetti ja Mistelisukat. Yhtä ei vain voinut valita😁t. Irkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Itselläkin oli vaikea valita ohjeet alennukseen :)

      Poista