torstai 18. kesäkuuta 2020

Neulemaraton: Välicheck kahvin ja pullan kanssa

No niin, nyt on pieni hetki pysähtyä katsomaan, kuinka neulemaraton on edistynyt, sillä ollaan jo noin puolessa välissä. Tämä pohja on myös @woolmeoncefibersin instagramista. Katsoin parhaaksi hyödyntää sitä tässä välicheckissä. Loppuyhteenvetona sitten palaan tarkemmin omien suunnitelmien toteutumiseen.


Puikoilla nyt: Puikoilla on nyt edelleen Helmiina-villasukat. Puikoilla ei ole itseasiassa muuta kuin nämä Helmiinat (lukuunottamatta jokseenkin salaisia projekteja :D ). Olen hieman yllättynyt itsekin, sillä olisin kuvitellut, että olisin jo tähän mennessä aloittanut useita käsitöitä. Mutta nyt on vain fiilis, että keskeneräiset valmiiksi!

Käytetty neuleaika: Tähän mennessä olen saanut neulottua illalla vähintään sen puoli tuntia, joka oli tavoitteenakin. Lisäksi tavoitteissa oli uusien neuleaikojen löytäminen päivästä. Tämä ei ehkä ihan vielä ole onnistunut, sillä hyödynnän jo aika paljon kaikkia sellaisia pieniä slotteja päivästä, jolloin pystyy neulomaan :D Olen kyllä neulonut lähes joka päivä ulkona ja ulkona neulominen onkin parasta kesällä <3 Miksi ihmeessä en ole tajunnut tätä aiemmin.

Valmistuneet neuleet: Laitoin yhdeksi tavoitteeksi jämälangat ja se tavoite onkin jo valmistunut. Nimittäin jämälankasukat. Neuloin ne about päivässä. Toki ne ovat lapsen villasukat eli huomattavasti pienemmät kuin aikuisen. On aika kiva fiilis, kun saa jämälankoja tuhottua. Jämälankasukissa on sitä jotain, jota aina välillä kaipaa. Ensin saa miettiä värejä ja suunnitella ja sitten alkaa neuloa.

Neulotut metrit / grammat:
50 g
89 g
Tämän lisäksi on vielä kyllä neulottu grammoja, mutta niitä on vaikeampi laskea, jos ei ole valmistunut vielä töitä.  Eli grammatavoite, joka oli vähintään 100 g on kyllä toteutunut jo. :)

Aiotko neuloa juhannuksena? Miten sinun neulemaraton on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti