tiistai 23. kesäkuuta 2020

Lankapaketin esittely ja suunnitelmat

Eipä ole tänä vuonna ollut kuukautta, ettenkö olisi tilannut lankaa, mutta minkäs teet, kun tulee uusia suunnitelmia ja ideoita :D Nehän on toteutettava aina saman tien. En tosin olettanutkaan, että kesäkuu olisi kuukausi, jolloin en ostaisi lankaa yhtään, sillä lankojen alennusmyynnitkin alkavat aina kesäkuussa. Ensin ei Novitan lanka-ale houkutellut, mutta kun sain idean virkatusta matosta, niin piti tsekata valikoima uudelleen. Tässä siis Novitan lankapaketin esittely ja suunnitelmat.



* Novita Strömsö. Tästä tulee virkattu matto parvekkeelle. Pitkään mietin, että teenkö maanläheisemmän vai värikkään ja värikäs vei voiton. Se on kyllä kesä, joka saa minulla värit esille. Harmi, kun en voinut ottaa näitä mukaan juhannukseksi ja matto saa hetken odotella, mutta piakkoin pääsen kyllä aloittamaan sitä.

*  Novita Nalle. Jokin aika sitten mainitsin etsiväni tietynväristä ruskeata lankaa ja sainkin siihen hyvän vinkin. Vielä en ole kuitenkaan päässyt ideasta toteutukseen, mutta tämä Nallen väri on aika lähellä sitä, mitä haen. Nyt en vain tiedä, että muuttaisinko suunnitelmaa ohuemmalle langalle ja tekisin sen siis tästä Nallesta vai pysynkö vielä alkuperäisessä paksumman langan suunnitelmassa. 



* Novita Lappi ja seiskaveikat. Olen kertonut aiemmin, kuinka tykästyin Novitan Lappi-lankaan ja sitä tuli tilattua nyt vihdoin myös punaisena. En ole pitkiin aikoihin neulonut Lappi-langasta, mutta odotan, että saan tämän langan käyttöön. Luulen, että tästä tulee sukkia, mutta jääköön se nähtäväksi, että millaisia. Tämä punainen on muuten aika kivan punainen, eikä yhtään joulunpunainen. Tai itselle ei ainakaan tullut mieleen joulu tästä. Vihreä seiskaveikka menee yhteen projektiin, ja keltaisesta taisin viikonloppuna päättää jo, mitä siitä tulee. ;) Instagramseuraajat taitavat jo tietää, mitä siitä tuli ;) Tuo keltainen (esikko väri) on niin ihanan pirteä keltainen, nyt raaskin aloittaa sen, kun tilasin toisen kerän. Jostain syystä haluan aina säästellä kaikkia lankoja, joihin tykästyn! 

Tämmöinen pieni paketti. Oletko sinä tilannut vielä lanka-aleista mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti