tiistai 2. kesäkuuta 2020

Toukokuun kulutus: kuinka paljon kulutin lankaa

Musta tuntuu, että aloitan nämä kulutuspostaukset aina samalla tavalla eli päivittelemällä, kuinka nopeasti meni edellinen kuukausi. Olen kyllä tykännyt pitää kirjaa valmistuneista käsitöistä ja ostetuista langoista ja aion ainakin jatkaa vuoden loppuun asti tätä tapaa. Ensi vuodesta en tiedä vielä, mutta eihän sitä nyt tarvitse päättääkään.


Ostetut langat:
Novitan paketti: 950 g

Valmistuneet käsityöt:
Novita artesaani raitasukat: 84 g
Kaupunkilangan kuiskaussukat: 96 g
Kesäkuun sukkapari: 99 g
Heinäkuun sukkapari: 83 g
Novita artesaani vaaleanpunainen sukkapari: 84 g
Taaperon Drops Nord sukat: 49 g
Kesätoppi Baby Wool: 281 g
Elokuun sukkapari: 108 g

Yhteensä: 884 g

Toukokuussa ei tullut tehtyä kuin yksi tilaus Novitalta ja sekin taisi olla äitienpäivälahja itsellä itselle. Lisäksi sain kyllä lahjakortin lankakauppaan, mutta sitä en aio laskea näihin, sillä se ei ole vielä edes käytetty ja on lahja.Toukokuu tekee poikkeuksen verrattuna viime kuukausiin ja ostetut langat ovat hitusen suurempi kuin valmistuneet käsityöt. Aika tasoissa ostetut ja valmistuneet, mutta silti ostetut hieman enemmän. Toukokuussa ei myöskään tullut muita valmiiksi kuin sukkia kesätopin lisäksi. Olisin olettanut, että kesätopin avulla olisin päässyt ikäänkuin plussalle, mutta enpä vain päässyt. Novitan paketti oli kuitenkin vajaa kilo ja sukkia ei tullut tehtyä valmiiksi asti niin paljon kuin esimerkiksi huhtikuussa. Omien mallien kokeilu ja suunnittelu verotti hieman valmistuneita töitä, sillä tuntuu, että olisin tehnyt paljon enemmän, mutta ehkä niitä keskeneräisiä on siellä yksinäisten sukkien laatikossa ;) Ostettujen lankojen ja kulutuksen kirjanpito on kyllä aika koukuttavaa puuhaa ja tämä kirjanpito on avannut kyllä silmiäni ihan valtavasti. Sen olen ainakin huomannut, että neulon (ainakin sellaisia) perusvillasukkia aika nopeasti. Vuoden lopussa voisi tehdä jonkin koosteen/yhteenvedon näistä kaikista.

Täytyi ihan tarkistaa, että mitä odotin toukokuulta ja odotin kesäisiä villasukkia ja no, enpä tiedä, täyttyikö odotus. Ehkäpä heinäkuun sukkaparin kohdalla näemme jotain kukkaista ;) Odotin myös, että kesäkuun sukkapari ja mahdollisesti heinäkuunkin on valmis ja sepä toive toteutui. Odotan kesäkuulta jotain kesäisiä käsitöitä, jotka eivät olisi sukkia. Kesäkuu tunnetusti on mennyt aina nopeasti, mutta tänä vuonna se taitaa olla hieman poikkeuksellinen ja jännä nähdä, meneekö se entistäkin nopeammin.

Mitä sinä odotat kesäkuulta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti