torstai 11. kesäkuuta 2020

Pieni lankapaketti ja suunnitelmat

Viime viikonloppuna oli Kässämessut netissä ja silloin tuli tehtyä pieni tilaus Kässäpuodista. Olen aiemmin tilannut kerran ko.verkkokaupasta ja täytyy kyllä todeta, että ihan supernopea palvelu aina. Tilasin la-iltana ja tiistaina oli jo paketti pakettipisteessä. Halusin myös samalla tukea pienyrittäjää ja valita pienemmän kotimaisen verkkokaupan. Lankapaketti oli pieni ja sisälsi vain allamainitut tuotteet. Kyllähän sitä tuli haaveiltua muistakin langoista, mutta ajattelin pysyä suunnitelmassa ja tilata vain tarpeeseen / ideaan.Sain nimittäin erään idean taannoin, johon tarvitsisin ruskeansävyistä lankaa. Novitan ruskea saattaa olla liian tumma ja nähdessäni nämä kerät mietin, josko nämä olisivat sopivat. Tällä hetkellä en osaa vielä sanoa, ovatko sopivia, mutta listasin kuitenkin muutamat vaihtoehdot, mitä ajattelin näistä neuloa.1) Se ruskea idea.  En oikeastaan halua paljastaa siitä vielä enempää, sillä en ole sitä loppuun asti viimeistellyt. Tiedän, että on vähän tylsää vihjaista jotain, mitä ei kerro loppuun asti. Kerron kyllä, kun on aika. Nämä ruskeat vyyhdit saattavat olla taas liian vaaleata siihen projektiin ja en tiedä, raaskinko käyttää näitä siihen. Hyvin harvoin tilaan mitään vähän kalliimpaa lankaa, joten silloin kun tilaan, sille täytyy olla tarkkaan valittu käyttökohde.

2) Sukkalaatikkoon pari. Toinen, mikä tuli näistä mieleen, niin sukkalaatikkoon pari. Näistä haluan kuitenkin neuloa jotain itselle ja yksi vaihtoehto olisi siis sukkalaatikkoon pari. Mallinkin pitäisi olla tarkkaan harkittu ja sitä en vielä osaa sanoa. Mutta onhan tässä syksyn sukkalaatikkopareille vielä aikaa.

3) Vaivihkaa -malli. Niina Laitisen mallit ovat pyörineet mielessä viime aikoina ja erityisesti Vaivihkaa -malli. Ensin ajattelin, että neulon Villasukkien uusi vuosi  -kirjasta jonkin palmikkosukkamallin ensimmäiseksi pariksi, mutta nyt houkuttelee enemmän tämä malli. Malli on niin kaunis <3 En vain ole varma, että onko malli paras mahdollinen tässä värissä.

Tässäpä nämä suunnitelmat näistä langoista. On tietenkin olemassa vielä yksi villi kortti, joka on siis, ettei näistä langoista tule mitään näistä :D Mutta katsotaan siis, mitä keksin näistä langoista. Aion kyllä miettiä tarkasti, että mitä aloitan, eli ihan heti ei ole luvassa valmiin työn esittelyä :D

Mukavaa torstaipäivää! Ja hei kerro ihmeessä, jos tiedät hyviä ruskeansävyisiä lankoja. Vahvuus saisi olla Novitan seiskaveikan luokkaa ja hieman vaaleampi siitä.

2 kommenttia:

  1. Käviskö ruskea Sandnes Garn Perfect väri 2564 Gyllene brun? https://www.snurre.fi/sandnes-perfect. (väri 2571 mörk brun ei kaiketi ole sitä mitä haet?) Tämä on seiskan paksuinen, tykkäsin neuloa. Saltkråkan sukat tein just vähän aikaa sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Täytyypä tutkia tuo Sandnes garn, enpä olekaan huomannut sitä :)

      Poista