perjantai 5. kesäkuuta 2020

Puikkoperjantai: viikon parhaat asiat

Kesä on täällä vihdoin ja viikko on tuntunut todella kivalta ja ennenkaikkea kesäiseltä. Keskeneräisiä töitä on edelleen yllättävän vähän (näihin ei nyt lasketa yksinäisiä sukkia). Aloitin eräitä perussukkia tällä viikolla, mutta siinä oli oikeastaan kaikki uudet aloitukset tällä hetkellä. Aloitin nämäkin vähän niinkuin vahingossa, sillä tarvitsin puistosukat ts. puistossa neulottavat sukat :D Sillä nehän eivät voi olla mitkään vaikeat ja perussukat ovat parhaimmat. Vielähän on tosin viikonloppu, jolloin saattaa olla, että aloitan jonkin uuden työn. Kesäpusero on nimittäin kummitellut mielessäni jo tovin ;)Viikon parhaat asiat:

** neulominen puistossa. Neuloin ensimmäistä kertaa puistossa sillä aikaa, kun lapsi leikki vieressä. Inspiroiduin niin monen instagramista ulkoneulomisesta, että päätin itsekin kokeilla neulomista puistossa. Aika kivaa ja teen muuten toistekin! Onneksi on kesä aikaa harrastaa puistoneulomista.

** edelleen kesäpuserot. Viime viikollakin olin ihan kesäpuseroiden lumossa, mutta niin olen myös tälläkin viikolla. Villapaitoja ei nyt tällä hetkellä tee mieli ottaa puikoille, mutta kesäpuseroita sen sijaan. Sehän on vähän niinkuin sama asia. :D Taisinpa myös päättää viimein kesäpuseron mallin ja värit.

** neulekuvahaasteet. Tällä viikolla olen osallistunut Nonnu Neulojan neulekuvahaasteeseen Instagramissa, ja se on ollut kyllä kivaa. On ollut niin kiva lukea muiden esittelyjä ja neulomisjuttuja sekä toki itsekin kertoa neuleasioista.

** kesäkukat.  Tällä viikolla olen inspiroitunut aika paljon kesäkukista. On niin kiva taas talven jälkeen kerätä kesäkukkia. Eipähän tarvitse mennä kauppaan ostamaan kukkia, kun voi mennä keräämään luontoon erilaisia luonnonkukkia. Inspiroidun niin paljon kesäkukista. Oikeastaan myös kesäpuseroonkin sain vähän inspiraatiota kukista ja ihan huomaamatta. Kerron tästä lisää myöhemmin.

Miten sinun kesäkuusi on alkanut? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti