lauantai 13. kesäkuuta 2020

Sukkalaatikko2020: Kesäkuun sukkapari

Kesäkuu on jo menossa hyvin pitkällä, mutta nyt vasta ehdin tulla esittelemään kesäkuun sukkaparin sukkalaatikkoprojektissa. Tämä valmistui jo toukokuussa ja vähän vahingossa, kun neuloin toiseen projektiin. Mietin pitkään, että millaisen neuloisin kesäkuun sukkaparista ja täälläkin muistaakseni mainitsin muutamaan otteeseen, kun ei ollut vielä mitään ideaa kesäkuun sukkaparista. Mutta kyllä ne ideat silti aina tulevat <3

Näyttääpä tämä kuva hieman hassulta. Muistan kuvaa ottaessa, että järvi oli ihan tyyni ja taivaalla oli jokin pieni tummahko pilvi. Pilvi vielä heijastui järveen, mutta tässä se näyttää siltä, että olisi suurikin ukkonen tulossa taivaalla.
Kaavailin pitkään kesäkuun sukkapariksi jotain kesäistä ja kukkaista, mutta nyt siitä tulikin punainen. Tämä punainen väri on Seitsemän Veljestä -langan väri vadelmanpunainen ja mikäs sen parempi väri kesäkuulle kuin tämä. Mielestäni tämä punainen ei ole yhtään liian joulunpunainen, kun itselleni yleensä tulee punaisesta väristä mieleen joulu. Mutta tästä ei. Tätä mallia oli kiva neuloa ja tykkäsin <3 Tykkäsin niin paljon, että voisin neuloa näitä enemmänkin. Kuvio on helppo ja huomasin sen vähän ikään kuin vahingossa selaillessani vanhaa neulekirjaa. Muutin kuviota hieman ja sovitin sen tälle langalle paremmaksi. Halusin myös neuloa kuvion ihan varpaisiin asti.Tällä hetkellä on muuten jo neulottu heinäkuun ja elokuun paritkin. Voisi siis sanoa, että hyvällä mallilla olen sukkalaatikkoprojektin kanssa. Heinäkuun mallikin tuli vähän niinkuin vahingossa kokeillessani erästä kukkaista mallia. Jos en saanut kukkaista mallia kesäkuulle, niin se on luvassa heinäkuulle! Sen voin myös sanoa tulevista sukkapareista, että punaisen eri sävyissä pysytään ainakin elokuuhun asti. Syksylle sitten voisi keksiä jotain syysvärejä, mutta niistä sitten myöhemmin.

Minkälainen on sinun kesäkuun sukkaparisi? Oletko jo aloittanut sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti