perjantai 26. kesäkuuta 2020

Puikkoperjantai: Keskeneräisten töiden katsaus

Taisin luoda tämän postaussarjan tavoitteena esitellä aina keskeneräisen työn, mutta se on tässä menneen kevään aikana hieman muuttunut. Eikä se tietenkään haittaa, koska blogi muuntuu kirjoittajan ja sen hetkisen elämän mukaan. Tämän postauksen myötä palaan kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan ja esittelen keskeneräisen työn.Tällä hetkellä keskeneräisiä on yllättävän vähän, kiitos neulemaratonin! Omat projektit ovat hieman jäissä, sillä olen halunnut nyt neuloa muiden ohjeiden mukaan ja ns. helppoja neuletöitä. Liekö helle vai mikä, mutta nyt tuntuu hyvältä neuloa muiden ohjeiden mukaan. Muutenkin nyt on enemmän fiilis yhden työn taktiikalla kuin monta eri työtä kesken. Niinpä keskeneräisiä on tällä hetkellä äärimmäisen vähän. Ja kuvassa niistä se, jota olen tehnyt tällä viikolla aika paljon lähes valmiiksi asti. Nimittäin aloitin Villasukkien uusi vuosi -kirjasta erään mallin, jota olin jo aiemminkin miettinyt. Näistä tulee kyllä niin upeat, sillä malli on minusta todella kaunis. Väriksi valikoitui vaaleanpunainen, sillä valkoista väriä ei nyt yksinkertaisesti ollut mukana.

Tämä viikko on mennyt jollain tasolla lomamoodissa, no lomallahan tässä on oltukin, mutta maiseman vaihdoskin teki kyllä kunnon lomamoodiolotilan. Tässä viikon parhaat asiat:

** tämä pitkään haaveilemani mallin aloitus. Malli onkin todella helppo, vaikka mietin etukäteen, että kuinka vaikea se on.

** lankapaketit. Kröhöm, taisi tulla tehtyä taas pari lankatilausta. Kun 7 veljestä -langan keräkoko muuttuu, niin sitä piti hieman hamstrata varastoon :D Ensimmäistä tilausta en olisi tehnyt, jos olisin tiennyt vielä paremmasta apajasta :D Eiköhän kaikille langoille tule kuitenkin kivaa käyttöä.

** ruskeiden sukkien suunnitelmien eteneminen. Lankapaketteihin tuli myös tiettyä väriä, josta ajattelin edistää tätä erästä tiettyä ruskeaa projektia. Kohta taitaa olla langat kasassa, niin pääsen ottamaan sen puikoille.

** aurinko, lämpö, kesä, luonnon vihreys, kesäkukat. Tarvitseeko näitä eritellä tarkemmin? :D Viikko on ollut ihan paras ja Suomen luonto näyttänyt parastaan.

Mitkä ovat sinun viikkosi parhaat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti