perjantai 19. kesäkuuta 2020

Puikkoperjantai: juhannusviikon parhaat

Vielä on neulemaratonia jäljellä ja tämä on ollut kyllä kiva haaste. Viime aikoina olen osallistunut muutamiin haasteisiin: ensin oli neulekuvahaaste ja nyt tämä neulemaraton. Mikä parasta, keskeneräisiä käsitöitä on valmistunut nimenomaan tämänkin haasteen myötä. En tiedä, olisinko saanut aikaiseksi yksinäiselle sukalle pariakaan näin nopeasti. Kun sen laittoi tavoitteeksi, niin sukka sai parin. Lisäksi on ollut ihana saada taas kulutettua jämälankoja.

Tämä juhannusperjantai menee siis neulemaratonin tunnelmissa. Viime aikoina olen muuten aloittanut aika vähän uusia töitä. En tiedä, mistä se johtuu; olenko vain harkitsevaisempi vai eikö vain aika ole riittänyt. No oli miten oli, niin se on ollut aika kivaakin. Tuntuu kivalta tehdä keskeneräisiä ensin loppuun ja aloittaa uusia töitä suht harkitusti. Kesäpuseroakin olen harkinnut jo tovin, mutta kyllä se vielä aloitetaan.Tämän viikon parhaat asiat:

* Neulemaraton. Tämä on kyllä ollut tämän viikon yksi parhaista asioista ehdottomasti! On ollut kiva osallistua tähänkin haasteeseen.

* Helmiina-villasukkien edistyminen. On ollut ihana edistää keskeneräisiä töitä. Ainakin neulemaraton toi hieman vauhtia tiettyihin keskeneräisiin. Nämäkin sukat ovat jääneet vain sinne korin pohjalle muiden projektien kiilatessa ohi. Sukat ovat sitä paitsi ihanat, niin on ollut kiva saada edistettyä niitä. En muuten malta, että saisin ne valmiiksi ja pääsisin esittelemään ne täällä. 

* Juhannus ja ulkoneulominen. Tämän viikon paras asia on ollut myös ulkoneulominen ja toivottavasti se myös jatkuu  koko kesän ajan. Toki myös juhannus on kiva: viimeinkin yksi ylimääräinen vapaapäivä.

Nyt toivotan oikein mukavaa juhannusta ja palataan vielä tällä viikolla! Ainakin yksien sukkien esittely on tulossa viikonloppuna! Neulemaratonin tuloksiin palataan sitten viimeistään ensi viikolla, kunhan saan kaikki viimeisteltyä ja laskettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti