perjantai 12. kesäkuuta 2020

Puikkoperjantai: Haaveilua ja kesäkukkia

Tällä viikolla on ollut jonkin verran kiire, sillä käsitöille ei ole oikein jäänyt aikaa. Tai ainakin tuntuu siltä. Viime viikonloppuna ajattelin jo aloittavani uuden kesäpuseron, mutta enpä vain ehtinyt ja mielessä se on ollut siitä lähtien. Tällä viikolla siivosin myös kaappeja ja löysin sieltä keltaisen itsetehdyn kesäpuseron :D Tuli jotenkin nostalginen fiilis, kun sen näin. Tiesin kyllä, että olen tehnyt sellaisen joskus, mutta se on ollut viime vuosina vähän liian pieni, niin en ole voinut käyttää sitä. Paita on neulottu Novitan Samos -langasta. Muistaako kukaan sitä lankaa vielä? Itselle tuli siitä hieman nostalginen olo, sillä muistan langan ja muistan lankahamstraukset sen suhteen :D Se oli aika ihanan pehmeätä lankaa, mutta en muista tarkemmin, että mitä materiaalia se oli. Paita sen sijaan näytti kivalta ja voisin käyttää sitä vielä, sillä se oli aika klassinen. No mutta se niistä menneistä!


Tällä viikolla olen...

** haaveillut kesäisistä langoista. Jostain kumman syystä puuvillaiset langat ja värikkäät langat kiehtovat tällä hetkellä. En kylläkään ole innostunut tilaamaan mistään näitä, sillä omassa lankavarastossanikin on aivan tarpeeksi tällaisia keriä.

** saanut lankatilauksen kotiin ja suunnitellut siitä sitä erästä ideaa. Näistä suunnitelmista kirjoittelinkin jo edellisessä postauksessa. Saatan kyllä ihailla hieman edelleen näitä lankoja <3

** suunnitellut myös lapsen villasukkia Drops Baby Merinosta. Minulla on edelleen pari kerää Baby Merinoa, ja haluaisin neuloa niitä pois. Siispä ei muuta kuin työn alle suunnitelmat ja kohta puikoille jotain uutta.

** saanut valmiiksi kahdet parit villasukkia. On tällä viikolla valmistunutkin jotain, ainakin nimittäin kahdet parit villasukkia. Toiset olivat kyllä lapselle neulotut, jotka tulivat yllättävän nopeasti. Niissä tein muuten erilaista resoria koko matkan ja tulipa muuten kivat. Vielä päättelyt, niin voin kohta höpötellä niistä täällä enemmän.

** haaveillut myös Dublin -huivista. Ohje, jonka voitin kauan aikaa sitten, enkä vieläkään ole saanut sitä puikoille. Samalla tulisi jotain pidempikestoista puikoille.

** valmistautunut neulemaratoniin. Enkä yhtään ole varma, että kannattaako osallistua, sillä todennäköisesti en kuitenkaan ehdi neulomaan juuri yhtään :D Tiedän, leikkimielistähän tämä on, mutta silti. :D Viikonloppuna blogissa kuitenkin neulemaratonsuunnitelmat!

Miten sinun viikkosi meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti