sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Neulemaraton: suunnitelmat

Kerroin aiemmin täällä pari viikkoa sitten, että osallistun Wool Me Once Fibers -lankakaupan järjestämään Neulemaratoniin. Se kuulosti niin hauskalta, että pakkohan se on osallistuttava :D Vaikka enpä nyt tiedä, saanko mitenkään normaalia enemmän neulottua, mutta ajattelin mennä ihan fiilispohjalla tämän(kin) asian. Tein kuitenkin pientä suunnitelmaa ensi viikolla ja ajattelin sen nyt täällä kertoa. WoolMeOnceFibersin Instagramissa on valmiit pohjat suunnitelmille ja itsekin otin nämä sieltä.


Langat, jotka haluaisin neuloa: 
* Aloita jokin uusi kerä
* Puuvillalanka
* Pyri myös pienistä jämälankakeristä eroon

Metri- / grammatavoite:
Tämä oli vaikea, sillä en oikein osaa määritellä tällaista tavoitetta. Tein tämän kohdan sitten vähän soveltaen.  
* Edistä keskeneräistä käsityötä.
* Neulo yksinäiselle sukalle pari.
* Neulo vähintään 1 keskeneräinen valmiiksi.
* Laitetaan nyt yksi numeraalinenkin tavoite eli neulo vähintään 100 g.

Ohjevinkki: 
* Hanki PetiteKnitin jokin ohje, josta olet haaveillut.

Neuleaika:
* Neulo joka ilta vähintään puoli tuntia.
* Löydä uusia neulomisaikoja päivästä.

Näitä oli jonkin verran hankalakin määritellä, mutta nyt olen tyytyväinen neulemaratonin omiin tavoitteisiin. Varsinkin määrälliset tai ajalliset tavoitteet on itselle aika vaikea määritellä, sillä välillä on kyllä vaikeampi vaikuttaa omaan neulomiseen. Myös niiden mittaaminen kuulostaa hankalalta, sillä en neuloessa tuijottele minuutteja tai laske metrejä. :D Unohdan muutenkin ajankulun neuloessa, mutta eiköhän nämä tavoitteet ole aika kohtuullisia. Halusin myös asettaa tavoitteet suht mataliksi, jolloin osallistuminen on helpompaa eikä tule neulan etsimistä heinäladosta  -tunnetta :D 

Näillä eväin siis huomenna alkavaan neulemaratoniin: lankaa, kahvia ja muffinsseja. Aiotko sinä osallistua Neulemaratoniin ja oletko luonut jotain suunnitelmia? Vai luotatko fiilispohjaan?

Blogissa ensi viikko siis Neulemaratonia! Tulen tekemään ainakin välicheckpostauksen sekä muuten ajattelin tehdä ihan randomisti neulemaratonfiilispostauksia. Instagramissa osallistun neulemaratonkuvahaasteeseen, joten seuraa siellä minua niin siellä saattaa tulla enemmän neulemaratonjuttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti