keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Marraskuun kulutus

Ensiksi nyt täytyy pahoitella, että marraskuun kulutus tulee hieman myöhässä. Olen pyrkinyt, että julkaisisin kulutuspäiväkirjan aina seuraavan kuun ekana päivänä, mutta marraskuussa on ollut niin paljon kirjoitusideoita, että tämä ehti vasta nyt mukaan. En ole kuitenkaan kovin paljon myöhässä ;)

Valmiit työt:

Lapsen vihreä pipo ja lapaset: 76 g
Sweet Alice Beanie pipo: 79 g
Novita Hygge panta: 90 g
Toiset vihreät lapsen lapaset: 37 g
Vauvan ruskeat kolmeraitasukat: 37 g
Taaperon ruskeat kolmeraitasukat: 52 g
Miesten ruskeat kolmeraitasukat: 84 g
Joulukalenteri: 552 g
Punainen panta: 41 g
Tummanharmaa ja punainen vauvan sukat: 38 g
Tummansininen ja valkoinen lapsen sukat: 61 g
Pienet joulusukat: 32 g

Yhteensä: 1179 gOstetut langat: 

Novita Artesaani: 1300 g
Novita Seitsemän Veljestä ja Isoveli: 1350 g

Yhteensä: 2650 g.

Ostettujen lankojen suhteen nyt täytyy todeta, että ihan järkyttävä määrä lankaa! Tässä kuussa tuli tehtyä kaksi Novitan tilausta koska kiitos Suomen kädentaitomessujen :D Vaikka en messuilla ollutkaan, niin pidin kuitenkin oman elämäni kässämessut ja tilasin silloin kaksi tilausta Novitalta. Ensiksi huomasin, että Novitan Artesaani -lankaa oli myynnissä, sillä se on ilmeisesti kampanjatuote, niin olihan sitä pakko hamstrata itselle. Seuraava tilaus oli sitten värikäs seiskaveikkatilaus ja en perustele sitä yhtään millään :D No ehkä sillä, ettei mulla ollut värikkäitä lankoja. Niitä lankoja on nyt kiva yhdistellä neutraalien ja perusvärien kanssa. Uskon ja toivon, että näistä riittää ideoita pitkäksi aikaa. Voisinpa sanoa, että joulukuun tavoite on saada tämä kohta näyttämään nollaa, mutta valitettavasti sorruin Black Fridayn kampanjaan, ja päädyin tilaamaan Novitalta ylläripussin :D Se tulee nyt näkymään joulukuun ostetuissa, sillä saapunee joulukuussa. Mutta joulukuun tavoite olisi, ettei siellä olisi muuta ostettua lankaa, toki villapaitalangat saa olla optiona

Valmiiden töiden suhteen täytyy myös todeta muutama asia. En ole tainnut missään kuussa neuloa näin paljon neuletöitä. Tämän perusteella en vissiin mitään muuta marraskuussa tehnytkään kuin neulonut :D Yllättävän paljon sain valmiiksi töitä ja hyvä niin! Silti tuota ostettujen lankojen määrää oli vaikea ylittää, koska se määrä nyt vaan on ihan järkyttävä! :D Yllätyin myös, että kuinka paljon kuitenkin valmiista töistäkin tuli yhteismääräksi. Hieman yli kilo valmiita töitä :D Edelleenkään en saanut lapsen villapaitaa valmiiksi, se tulkoon valmiiksi joulukuussa. Mielenkiinnolla odotan myös joulukuun valmistuneita töitä, sillä enää ei pitäisi olla mitään joululahjatöitä tehtävänä, ja luulen, että kulutus on pientä joulukuussa kaikkien muiden kiireiden myötä. No, mutta se jää nähtäväksi, ja siihen palataan sitten ensi vuoden puolella!

Nyt mukavaa joulukuun alkua, hei vielä ehtii supernopeat joululahjatyöt tekemään lahjoiksi! <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti